24 octombrie

1
42

“Daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca daca învatatura este de la Dumnezeu, sau daca Eu vorbesc de la Mine.” Ioan 7:17

Traim cu totii într-o societate în care trebuie sa facem o multime de alegeri. Exista atîtea optiuni cînd vine vorba de luarea unei decizii, încît oamenii obisnuiti pot fi coplesiti.

Si nu ma refer aici la deciziile privind culoarea camasii pe care urmeaza sa o îmbraci sau ingredientele sandvisului pe care vrei sa îl manînci. Nu! Acestea nu sînt atît de importante în marea lista a problemelor. Exista însa alte alegeri pe care trebuie sa le luam, care îsi pun amprenta asupra vietilor noastre: de exemplu, decizia de a fi sinceri cu amicii nostri sau de a fi cinstiti în afaceri.

Sa luam decizii corecte este un element vital în viata noastra de crestini. Unii oameni, asa cum au fost Adam si Eva, au facut alegeri gresite. Iar în cazul lor, rezultatul este ca întreaga omenire trebuie sa plateasca pentru deciziile pe care le-au luat. Altii însa, asa cum sînt Moise sau Daniel, au luat decizii corecte si au dovedit în acest fel ca sunt oameni cu o credinta mare.

A lua decizii corecte este un lucru foarte important pentru vietile noastre, fiindca viata ne este modelata de hotarîrile pe care le exprimam. Prima data noi luam o decizie, iar apoi aceasta decizie îsi pune amprenta asupra noastra. Sîntem liberi sa alegem cum vom actiona, dar nu si sa alegem consecintele comportamentului nostru.

Persoana care ai devenit este rezultatul deciziilor pe care le-ai luat în trecut. Domnul Isus ne spune azi ca El ne va face cunoscuta voia si adevarul lui Dumnezeu, daca dorim sa le împlinim. Asadar, daca astazi trebuie sa iei o decizie grea, mergi la Dumnezeu si la Cuvîntul Sau si cere calauzire. Te asigur ca o vei primi!

SA IEI DECIZII CORECTE ESTE UN LUCRU VITAL, PENTRU CA, INDIFERENT DE CE DECIZIE AI LUAT,  ACEASTA ÎSI VA PUNE AMPRENTA ASUPRA TA!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.