24 Martie-ESTE ISUS DOMNUL VIEȚII TALE?

0
52

„Dacă mărturisești, deci, cu gura ta pe Isus ca Domn” (Romani 10:9)

Pentru a deveni creștin trebuie să faci două lucruri. Primul, trebuie să-L primești pe Isus ca Mântuitor al tău. Al doilea, mult mai dificil, trebuie să-L faci pe Isus Domnul tău – șeful incontestabil”! Fiecare dintre noi are un eu suficient de mare pentru a-și dori să fie în control, iar acea latură din noi trebuie răstignită zilnic.

Răstignirea este una dintre cele mai dureroase morți pe care o poți experimenta, întrucât moartea este lentă și cumplită. Câtă vreme eul tău mai are suflare, el se va ridica și se va lupta pentru control. Când îl faci pe Isus, Domnul vieții tale, renunți la control în trei domenii:

1) Isus, nu tu, va decide unde mergi.

2) Isus, nu tu, va decide prețul pe care îl ai de plătit.

3) Isus, nu tu, va decide ceea ce vei deveni. „împărăția cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Și, când găsește un mărgăritar de mare preț, se duce de vinde tot ce are, și-l cumpără” (Matei 13:45-46).

Să remarcăm cuvintele „tot ce are”. Dacă vrei să afli ce preț ai de plătit pentru ca Isus să devină Domnul vieții tale, trebuie să știi că te va costa tot ceea ce ai. Negustorul a prețuit atât de mult mărgăritarul, încât a considerat că merită orice preț va trebui să plătească.

Așadar, iată întrebarea: ce valoare dai tu relației tale cu Hristos? Acest om a crezut că răsplata va fi mai mare decât investiția. Crezi tu asta? Mântuirea e gratuită, dar faptul de a-l face pe Isus Domnul vieții tale îți cere să-l predai Lui tot ce ai. Ești gata pentru asta? Ești dispus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.