24 Martie

0
29

“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.” Ps.1:3

Cei credincioși trebuie să aibă și o viață spirituală roditoare. Așa cum am învățat în această săptămînă, Dumnezeu ne întărește și ne învrednicește să aducem roada, numai atunci cînd viața noastră este înrădăcinată în Hristos și în Cuvîntul Scripturii.

Numai rezultatul acestei părtășii va conduce la rodnicie spirituală. Această roadă spirituală reprezintă în primul rînd, roada Duhului Sfînt, sau asemănarea noastră în caracter cu Hristos.

Acest adevăr este subliniat de apostolul Pavel care spune: “Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Gal.5:22-23.

În evanghelii ne este arătat că Domnul Isus a blestemat un smochin care a avut numai frunze! Smochinul a fost blestemat pentru că atunci cînd a fost cercetat, în el nu s-a găsit roada.

Dumnezeu cercetează astăzi și viața noastră. Poate să găsească acea roadă pe care El o așteaptă?

Rugăciunea mea pentru tine în această zi este ca Dumneuzeu să te ajute nu numai să trăiești ca Hristos, dar să te poți și multiplica, ca să aduci astfel și o roadă spirituală prin cîștigarea altora pentru Hristos.

UN OM AL LUI DUMNEZEU ESTE PLIN DE ROADĂ SPIRITUALĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.