24 Mai

0
32

“Nu este aici; a înviat, dupa cum zisese. Veniti de vedeti locul unde zacea Domnul.” Matei 28:6

Cu mai mult de 1000 de ani în urma, un anume regat din Spania, a fost atacat de invadatori. Ani în sir, aceste atacuri au fost însa respinse datorita faptului ca armatele spaniole erau conduse de un comandant întelept numit El Cid. În acel an însa, bravul lor conducator murise, datorita vârstei sale înaintate.

Pentru a câstiga batalia si de aceasta data, urmasii sai au avut însa o idee interesanta. Acestia i-au îmbracat trupul îmbalsamat în armura de razboi, i-au pus o sabie în mâna si
l-au asezat pe calul sau. Avându-l din nou în frunte pe bravul lor conducator, armatele spaniole s-au angajat în lupta. Foarte curând însa, acestea au fost înfrânte!

Când au fost analizate cauzele înfrângerii s-a constatat ca acea înselaciune, a cauzat mai degraba disperare si neincredere între soldati, în loc sa le dea curaj pentru lupta.

Si preotii din vremea învierii Domnului Isus au încercat sa raspândeasca un neadevar, spunând: “ucenicii Lui i-au furat trupul!” În loc de victorie, acestia au fost înfrânti cu propriile arme, pentru ca minciuna nu poate învinge adevarul.

Daca si astazi auzi alte minciuni raspândite de vrajmasii Domnului, despre Hristos si Invierea Sa, sa nu-ti fie frica sa ramâi lânga adevar, fiindca numai adevarul învinge!

Rugaciune:Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca mi-ai daruit viata si mi-ai asigurat biruinta în numele Fiului Tau, care desi a murit, a înviat si merge înaintea noastra. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.