24 Iulie-ÎNCREDEREA (2)

0
41

“Cine ți-a spus că ești gol?”  (Geneza 3:11)

Este imposibil să te simți încrezător când îți spui că nu ești suficient de bun și că nu vei realiza niciodată nimic. Un pastor spune: “După ce Adam și Eva au mâncat fructul interzis, ei s-au ascuns. Dumnezeu s-a dus la ei și i-a întrebat: “Unde sunteți?” Ei au răspuns: “Ne-am ascuns pentru că suntem goi”. îmi place cum a răspuns Dumnezeu: “Cine v-a spus că sunteți goi?”

Cu alte cuvinte “cine v-a spus că este ceva în neregulă cu voi?” Dumnezeu a știut imediat că dușmanul a vorbit cu ei. Și Dumnezeu îți spune astăzi: “Cine ți-a spus că nu ai tot ce-ți trebuie pentru a avea succes “¦ că cea mai mare notă pe care o poți lua este doar șapte “¦ că nu ești destul de atrăgător pentru a reuși în relațiile tale “¦ sau destul de talentat ca să-ți dezvolți cariera “¦ sau că relația ta de căsătorie nu va dura?” Acestea sunt minciuni de la dușman. Dumnezeu a spus: “nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană” (Psalmul 84:11);

“Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima” (Psalmul 37:4). Potențialul este în tine și asta nu se schimbă pentru că tu nu crezi asta sau pentru că ai trecut prin experiențe negative. “Lui Dumnezeu nu-l pare rău de darurile și de chemarea făcută” (Romani 11:29).

El nu-ți va lua niciodată înapoi potențialul pe care l-a turnat în tine și nu va spune: “M-am săturat să am de-a face cu tine “¦ ai eșuat de prea multe ori și ai făcut prea multe greșeli. Dă-mi darurile înapoi”.

Nu “¦ chemarea Lui pentru viața ta te va însoți până în ziua în care vei pleca de pe acest pământ, dar depinde de tine dacă dorești să o pui în valoare.” Când dușmanul începe să îți ia treptat din încredere, cere autoritatea Domnului Isus asupra lui, împotrivește-i-te și el va pleca (lacov 4:7).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.