24 Iulie

1
31

“Sînt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos.” Fil.1:6

Care sînt lucrurile care conteaza pentru tine? Relatia ta cu Hristos si cu cei din jurul tau îti este o prioritate a vietii sau ceva relativ si ocazional?

Unul din modurile prin care Dumnezeu ne pregateste pentru cer este acela ca ne arata cum relatiile pe carele-am creat aici pe pamînt vor continua si atunci cînd vom ajunge în ceruri.

Recent am condus un serviciu de înmormîntare al unei surori dragi mie, care a fost membra a unei biserici pe care am pastorit-o anterior. Aceasta sora a împartasit împreuna cu sotul ei 65 de ani fericiti de casnicie. Fiind împreuna cu familia acestor prieteni dragi, la acel moment de despartire, mi-am amintit ca atunci cînd vine sfîrsitul niciunul dintre noi nu-si va dori sa fie înconjurat de grade, trofee, diplome sau premii, ci de familie si prieteni!

Pastrînd în atentie acest adevar, haideti sa învatam ca Hristos ne pregateste în fiecare zi sa fim gata pentru cer. Iar a fi gata, într-un anume sens, înseamna a nu ne mai pierde timpul cu lucrurile care nu vor mai conta atunci cînd vom bate la usa cerului.

Ca urmas al lui Hristos tu mergi pe calea catre cer si nu am nicio îndoiala cu privire la acest fapt. De aceea întrebarea mea pentru tine este: “ce lucruri faci în aceasta zi care vor conta pentru eternitate?”

Arunca o privire asupra programului pe care ti l-ai propus si întreaba-te cît de mult timp ti-ai rezervat pentru a-ti întari relatia ta cu Hristos, pentru a-i iubi si a-i sluji pe cei din jurul tau si pentru a-i ajuta pe cei pierduti sa ajunga sa-L cunoasca pe Domnul.

Daca raspunsul la aceste întrebari este nesatisfacator si ti-ai dat seama ca nu faci ceea ce te-ar pregati pentru cer, fii gata pentru schimbari majore și cere-I lui Dumnezeu ca în aceasta zi sa te ajute sa ai în atentie lucrurile ce conteaza pentru eternitate!

CERE-I AJUTOR LUI DUMNEZEU CA ÎN ACEASTA ZI SA ÎMPLINESTI CEEA CE CONTEAZA PENTRU ETERNITATE!

1 COMENTARIU

  1. Sa ne ajute d-zeu pe toti sa nu ne pierdem timpul cu lucruri nefolositoare ci sa-l castigam facand lucruri care ne pregatesc pt. cer si ne vor folosi in eternitate.D-zeu mi-a vorbit azi…pt ca imi pierd foarte mult timp in fatza calculatorului…dar de azi nu va mai fi asa!!!multumesc Doamne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.