24 Ianuarie

0
41

” Roada Duhului , dimpotriva este: dragostea , bucuria , pacea , îndelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea , înfrînarea poftelor . Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Gal.5:22-23

Ati întîlnit vreodata pe cineva care sa aiba atitudini ciudate ? Care oridecîteori exprima o parere , sa fie todeuna pe dos ? Daca într-o vreme de iarna cineva anunta ca trebuie sa se faca mai mult foc în biserica , acesta persoana sa reactioneaze spunînd : “nu se poate o asa risipa ; pentru ca si asa vara este prea cald !” Desi nu prezinta nici o motivatie logica , acestui tip de oameni le place sa fie todeauna împotriva.

Acesti oameni ar fi gata sa rescrie psalmul 23, care dupa viziunea lor ar putea fi :”paharul meu este plin de da peste el ; ce pierdere !”

Senatorul Sam Ervin , a vorbit despre un om din statul sau care nu era de acord cu nimic si cu nimeni . Todeauna sustinea altceva si era de o alta parere. Cînd acesta a aflat ca cei din senat nu-i iau în considerare pozitia, a facut de mai multe ori greva foamei. Iar cînd a observat ca nici în felul acesta nu-l baga nimeni în seama , a trecut la amenintari si acuzatii violente.

Acest fel de oameni sunt nemultumiti de ceea ce li se întîmpla, nu datorita experientelor prin care trec, ci pentru ca au o profunda frustrare launtrica..

Fii atent la atitudinile tale , pentru ca din prisosul inimii , vorbeste gura !

Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa-i pot iubi pe toti cei din jurul meu, stiind ca si Tu te-ai îndurat de mine.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.