24 Ianuarie

0
42

“Unde îti este biruinta, moarte? Unde îti este boldul, moarte?” Boldul mortii este pacatul; si puterea pacatului este Legea. Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos!” 1 Corinteni 15: 55-57

Ca si urmasi ai lui Hristos noi trebuie sa stam sub protectia si calauzirea lui Dumnezeu. Cum putem face aceasta?

În primul rînd, trebuie sa traim cu gîndul al eternitate. Sau, asa cum spune Steven R. Covey: “începe cu sfîrsitul în mintea ta.” Asa trebuie sa ne traim noi vietile pentru Domnul Isus.

Atunci cînd totul în jurul tau se clatina, cînd traiesti situatii periculoase si cînd dificultatile si deceptiile de tot felul te încearca, locul unde îti îndrepti privirea te va ajuta sa depasesti totul. Si locul acesta trebuie sa fie “în sus.”

Si daca privirea ta se îndreapta spre dragostea lui Dumnezeu, daca tînjesti dupa aparitia Lui în orice moment al vietii tale, daca crezi ca te poate ajuta si ca El a învins moartea, atunci traiesti cu adevarat în lumina eternitatii si asculti de El.

În 2 Timotei 4: 8, apostolul Pavel a spus urmatoarele: “De acum ma asteapta cununa neprihanirii, pe care mi-o va da, în “ziua aceea”, Domnul, Judecatorul cel drept. Si nu numai mie, ci si tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.”

Lucrul care ne tine în dragostea lui Dumnezeu este timpul pe care îl petrecem lucrînd pentru viitorul nostru alaturi de El!

ACCEPTA DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, ÎNTELEGÎND CA VESNICIA TA ESTE SIGURA ÎN EL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.