24 Februarie

2
45

“Eu am căutat pe Domnul, și mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele.
Când îți întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, și nu ți se umple fața de rușine.” Ps.34:4-5

Potrivit Cuvantului Scripturii, închinarea este lucrul cel mai important pe care un credincios trebuie sa-l împlineasca.

Cu toate acestea, A.W. Tozer, a spus canva ca:“Închinarea este giuvaerul ce lipseste bisericilor de astazi!” Si eu cred ca a avut perfecta dreptate.

Astazi, sunt asa de multi crestini carenu mai stiu ce înseamna bucuria închinarii adevarate. Acestia continua cu vechea rutina, împlinind acelasi ritual, saptamana dupa saptamana.

Cea mai mare motivatie care ar trebui sa ne determine sa facem din închinare o practica zilnica, este faptul ca prin închinare ne întarim în credinta. Cand credinta ta are nevoie de un impuls, uita-te în sus, slaveste-L pe Dumnezeu si închina-te Lui, adorandu-L si cantand cantari de lauda. Toate acestea îti vor întari credinta si te vor conduce mai aproape de Dumnezeu.

Adu-ti aminte de ceea ce-a spus si David:” Totuși Tu ești Cel Sfânt, și Tu locuiești în mijlocul laudelor lui Israel.”Ps. 22:3

De aceia, indiferent de furtunile cu care te confrunti astazi, acasa sau la locul de munca, te îndemn sa gasesti cel putin un singur lucru pentru care sa-L slavesti pe Dumnezeu.

Am încredere ca atunci cand nu te vei mai concentra asupra problemelorcu care te confrunti si vei multumi lui Dumnezeu pentru ceea ce El a facut în viata ta, vei fi întarit în credinta si vei dobandio noua perspectiva asupra vietii !

ATUNCI CAND CREDINTA TA ARE NEVOIE DE UN IMBOLD, UITA-TE ÎN SUS SI SLAVESTE-L PE DUMNEZEU PRINTR-O ÎNCHINARE REALA !

2 COMENTARII

  1. …Nimic nu-ti dau-si totusi ce mult mi-ai daruit/Nimic nu sunt-si totusi ce mult m-ai pretuit…Da-mi rabdarea pietrei/si din cerul sfant/picura-mi pe gene/roua sa Te cant…

  2. Ajuta-ma Doamne+ca faptele mele zilnice sa oglindeasca nu uratenia egoismului meu mic si meschin,ci frumusetea Evangheliei si a+Dragostei Tale! Fereste-mi Doamne inima de crunta si compacta insensibilitate si nesimtire!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.