24 AUGUST VEI CÂȘTIGA DACĂ NU VEI RENUNțA!

0
40

“Ceea ce câștigă biruință asupra lumii, este credința noastră” (I loan 5:4)

Biblia este cartea în care se vorbește despre David și Goliat. Ea este plină de povestiri despre oameni obișnuiți a căror credință a dat la o parte mari obstacole și a avut un impact asupra oame­nilor din jurul lor. De aceea apostolul Ioan scrie: “oricine este născut din Dumnezeu, biruiește lumea; și ceea ce câștigă biruință asupra lumii, este credința noastră”.

Dacă nu ai auzit de Irwin Rosenberg, iată care este istoria lui. Era tânăr ofițer când a fost obligat să renunțe la marină pentru că fost diagnosticat cu cancer. Așa era procedura militară în acea vreme. Dar el a fost hotărât să-și recupereze atât sănătatea cât și locul de muncă. I s-au mai dat doar două săptămâni de viață. Dar prin credință și hotărâre încăpățânată, cancerul a fost în final adus sub con­trol. Atunci Irwin și-a concentrat atenția asupra redobândirii calității de ofițer în marină. Dar a descoperit că regulamentul interzice reangajarea unei persoane eliberate din funcție pe motiv de can­cer. Toți din jurul lui i-au spus: “Renunță. Nu se poate. Este nevoie de o Decizie a Congresului pen­tru a te reangaja”. Sfatul lor i-a dat o idee. A solicitat o Hotărâre a Congresului. După ani de așteptare, de solicitări, de intrări forțate și de luptă cu birocrația, președintele Truman a semnat în cadrul legii un amendament care îi permitea lui Irwin Rosenberg să se reînroleze în marină; și a ajuns Amiralul Secund al Flotei a Șaptea a Statelor Unite!

Poetul scrie: “Nicicând nu ști-vei de ești aproape, poate-i aici, poate-i departe; deci luptă-nainte, nu renunța ““ când soarta e cruntă, vei triumfa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.