24 August

0
32

“Ce ne pasă? Oricum: fie de ochii lumii, fie din toată inima, Hristos este propovăduit. Eu mă bucur de lucrul acesta și mă voi bucura.” Fil.1:18

Îmi place mult acea reclama în care se vorbeste despre spiritul comercial prin sloganul “Acesta este în tine!” Aceasta reclama nu ar trebui însa sa ne aminteasca numai ca avem un spirit comercial înnascut, ci mai degraba, ar trebui sane motiveze sa ne întrebam daca din punct de vedere spiritual, atunci cînd este vorba de caracter si credinta, acestea
sînt evidente în viata noastra!?

Motivul pentru care ar trebui sa ne asemanam cu Hristos privind caracterul nostru este cauzat de faptul ca atunci cînd sîntem sub presiune sau ne confruntam cu opozitia, ceea ce este în noi, va iesi la iveala. Iar daca încercam sa conducem pe cineva la Hristos sau sa fim un exemplu pozitiv pentru cei din jurul nostru, trebuie sa fim oameni integri si credibili. Nimeni nu va urma pe cineva în care nu are deplina încredere.

De aceea, înainte ca cineva sa-ti asculte mesajul, trebuie sa descopere mai întîi ca esti o persoana credibila. Este foarte important sa retinem faptul ca prin ceea ce sîntem si ceea ce facem, noi discreditam sau aducem credit numelui Domnului Isus.

Gîndeste-te astazi la aceasta provocare: daca Hristos este în viata ta, ai tot ceea ce îti trebuie ca sa fii un exemplu pozitiv. Iar la urma, urmei, cea mai mare marturie despre Hristos este exemplul vietii unui slujitor care îl urmeaza pe Domnul cu credinciosie.

Nu-i asa ca nu-i nimic misterios cu privire la a fi un bun exemplu privind credinta crestina? Totul este foarte simplu si se rezuma la adevarul: “lasa ca tot ceea ce faci sa se potriveasca cu ceea ce spui!”

În aceasta zi fii un martor credibil pentru Hristos, pentru ca si altii sa fie motivati sa-ti urmeze exemplul.

CEA MAI PUTERNICA MARTURIE PENTRU HRISTOS ESTE EXEMPLUL VIETII UNUI CRESTIN CARE ÎL URMEAZA PE DOMNUL CU CREDINCIOSIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.