23 octombrie

0
41

“Si din pricina aceasta sufar aceste lucruri; dar nu mi-e rusine, caci stiu în cine am crezut. Si sînt încredințat ca El are putere sa pazeasca ce I-am încredintat pîna în ziua aceea.” 2 Timotei 1:12

Un crestin traieste în permanenta doua zile: cea de acum si “acea” zi, care are sa vina.

Este evident ca noi trebuie sa traim ziua de acum, cea curenta, timpul pe care Dumnezeu ni l-a dat aici pe pamînt pentru a-L lauda si a-L sluji.

Dar, crestinii mai au o zi pentru care merita sa traiasca: “acea” zi! Apostolul Pavel a folosit acest termen pentru a face referire la timpul cînd Isus Hristos va reveni pentru noi si cînd îl vom putea vedea fata în fata, în gloria Sa! Ce zi glorioasa va fi ziua cînd Hristos va reveni pentru noi si vom fi cu El în vesnicii.

Asadar, chiar daca traim pentru ziua de azi, noi crestinii ar trebui sa ne pregatim si pentru acea zi, cînd vom fi cu Hristos. Chemarea pe care am primit-o noi, ca si credinciosi este aceea de a-L asculta pe Dumnezeu si de a trai în totalitate pentru Hristos pîna la glorioasa Lui revenire.

Te pregatesti pentru venirea Lui? Daca înca nu o faci, în aceasta zi te provoc sa îti traiesti viata în lumina acelei zile.

TRAIESTE ZIUA DE AZI PREGATINDU-TE PENTRU ACEA ZI ““ ZIUA CÎND HRISTOS VA REVENI SI CÎND ÎL VOM VEDEA ÎN GLORIA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.