23 Martie – ÎNVAțĂ SĂ TE CONCENTREZI ASUPRA DOMNULUI ISUS

1
49

– “Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei” (Psalmul 16:8) –

Viața lui Frank Laubach a început să se destrame când planul său privind poporul Maranao din Filipine a fost respins. Apoi, a pierdut trei copii din cauza malariei, iar soția lui și copilul care a mai rămas s-au mutat. În disperare, Laubach s-a urcat pe un munte pentru a-L căuta pe Dumnezeu. El scrie: “Buzele mele au început să se miște și părea că Dumnezeu vorbește: “Ai eșuat pentru că nu iubești cu adevărat acest popor. Te simți superior”¦ pentru că ești alb. Uită de culoarea pielii tale; gândește-te la cât de mult îi iubesc Eu și ei vor răspunde”. Eu am răspuns: “Dumnezeule, nu știu dacă ai vorbit prin buzele mele, dar știu că este adevărat. Planurile mele s-au fărâmițat toate. Alungă-mă din mine însumi, pune stăpânire, pune gândurile Tale în mintea mea”. In acea zi Laubach s-a decis să trăiască ““ concentrat asupra prezenței lui Dumnezeu!

El scrie despre două lucruri: o vedere dublă ““ “Uită-te la ceilalți nu la cum arată, ci la cum îi vede Dumnezeu”; soluționarea problemelor ““ “Vei gândi mai limpede dacă îl incluzi pe Dumnezeu. La ora mesei, așează un scaun în plus la masă pentru a-ți aminti că El e mereu prezent. Pune o imagine a Domnului Isus sau un verset într-un loc vizibil când te duci la culcare și când te trezești. Contează pe el ““ aceasta va da tonul acelei zile. Versiunea Bibliei “The New Lfving Bible” parafrazează cuvintele psalmistului: “Știu că Domnul e mereu cu mine. Nu mă voi clătina, căci El e lângă mine” (Psalmul 16:8). Lucrul asupra căruia te concentrezi devine influența dominant în viața ta. Frank Laubach a continuat scriind cărți, care au ajuns cărți de căpătâi în unele cruciade literare mondiale și devenind consilier pentru împărați și președinți. Dar cea mai mare realizare a lui a fost că a învățat să se concentreze asupra Domnului Isus.

1 COMENTARIU

  1. Din nou pentru a nu stiu cata oara Dumnezeu imi vorbeste la fix, prin meditatiile de aici.Vreau sa va incurajez sa continuati si sa va spun ca faceti lucrarea Lui si ca El lucreaza prin voi.Fiti binecuvantati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.