23 Martie ÎNVAțĂ SĂ TE CONCENTREZI ASUPRA DOMNULUI ISUS

0
41


“Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei”
(Psalmul 16:8)

Viața lui Frank Laubach a început să se destrame când planul său privind poporul Maranao din Filipine a fost respins. Apoi, a pierdut trei copii din cauza malariei, iar soția lui și copilul care a mai rămas s-au mutat. În disperare, Laubach s-a urcat pe un munte pentru a-L căuta pe Dumnezeu. El scrie: “Buzele mele au început să se miște și părea că Dumnezeu vorbește: “Ai eșuat pentru că nu iubești cu adevărat acest popor. Te simți superior”¦ pentru că ești alb. Uită de culoarea pielii tale; gândește-te la cât de mult îi iubesc Eu și ei vor răspunde”.
Eu am răspuns: “Dumnezeule, nu știu dacă ai vorbit prin buzele mele, dar știu că este adevărat. Planurile mele s-au fărâmițat toate. Alungă-mă din mine însumi, pune stăpânire, pune gândurile Tale în mintea mea”. In acea zi Laubach s-a decis să trăiască ““ concentrat asupra prezenței lui Dumnezeu! El scrie despre două lucruri: o vedere dublă ““ “Uită-te la ceilalți nu la cum arată, ci la cum îi vede Dumnezeu”; soluționarea problemelor ““ “Vei gândi mai limpede dacă îl incluzi pe Dumnezeu. La ora mesei, așează un scaun în plus la masă pentru a-ți aminti că El e mereu prezent.
Pune o imagine a Domnului Isus sau un verset într-un loc vizibil când te duci la culcare și când te trezești. Contează pe el ““ aceasta va da tonul acelei zile. Versiunea Bibliei “The New Lfving Bible” parafrazează cuvintele psalmistului: “Știu că Domnul e mereu cu mine. Nu mă voi clătina, căci El e lângă mine” (Psalmul 16:8). Lucrul asupra căruia te concentrezi devine influența dominant în viața ta. Frank Laubach a continuat scriind cărți, care au ajuns cărți de căpătâi în unele cruciade literare mondiale și devenind consilier pentru împărați și președinți. Dar cea mai mare realizare a lui a fost că a învățat să se concentreze asupra Domnului Isus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.