23 Martie – CÂND MOARE UN CREDINCIOS (3)

0
41

“Vă spunem, prin Cuvântul Domnului” (1 Tesaloniceni 4:15)

Ceea ce a scris Pavel despre moarte a auzit direct de la Domnul: “ce vă spunem, prin Cuvântul Domnului: noi cei vii, care vom rămânea până la venirea Domnului, nu vom lua-o înaintea celor adormiți”. Domnul rezervă acest înalt privilegiu exclusiv celor ce mor în El; ei vor fi primii care vor experimenta învierea. încearcă s-ți imaginezi acel moment. Ridicându-se din locul lor de veci așa cum te ridici din pat după somnul din timpul nopții, acum îmbrăcați în trupuri ca ale lui Hristos, ei se trezesc la vederea Domnului lor revenit din glorie împreună cu îngerii Săi.

Se întâlnesc cu El ““ primii credincioși care sunt martori ai revenirii Lui, prima aripă a avangardei Sale ridicate la cer ca să îl escorteze înapoi pe pământ. Acesta nu este un vis sau o simplă fantezie; Pavel a primit lucrul acesta “direct de la Domnul”. Sursa noastră este sigură! El scrie:

1) “Noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți toți împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh” (v. 17). Credincioșii aflați în viață vor fi răpiți pentru a se reîntâlni cu frații, surorile, părinții, bunicii, copiii, nepoții, soții sau soțiile lor, prietenii, familia lui Dumnezeu nemaiîntâlnită până atunci, într-o reuniune spectaculoasă cu Hristos în văzduh. Vom fi împreună, o familie inseparabilă, eternă, internațională, multiculturală și bazată pe dragoste!

2) “Astfel vom fi totdeauna cu Domnul” (v. 17).Nu vor mai fi presupuneri și teorii despre cum este El de fapt. “Pentru că II vom vedea așa cum este” (1 loan 3:2). îl vom vedea, îl vom atinge și vom vorbi cu Isus așa cum vorbim unii cu alții. Și El ne va răspunde în timp real!

3) “Mânqâiati-vă, deci, unii pe alții cu aceste cuvinte” (v. 18).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.