23 Martie

1
35

“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.” Ps.1:3

Ieri am arătat că una dintre binecuvântările pe care le au cei ce și-au înrădăcinat viața în Hristos este statornicia. În mijlocul furtunilor vieții, aceștia nu se clatină și rămân în picioare.

Astăzi vom avea în atenție o altă binecuvântare: vitalitatea !

Un om al lui Dumnezeu este plin de viață și energie. Această vitalitate nu este însă rezultatul unor eforturi personale, ci efectul prezenței și puterii Duhului Sfânt.

Eu cred că atunci când Biblia vorbește despre un izvor de apă, pe lingă abundența pe care o găsim în Cuvântul Scripturii, este cuprinsă și lucrarea pe care Duhul Sfânt o împlinește în viața celor credincioși.

Însuși Domnul Isus a vorbit despre acest adevăr când a spus: “Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.” Ioan 7:38
Acest adevăr ne arată că un om al lui Dumnezeu trebuie să fie plin de Duhul Sfânt.

Și în viața mea sunt momente când sunt epuizat atât mental cât și fizic. Dar chiar și în acele momente, am experimentat o revitalizare și o reînviorare spirituală prin Duhul Sfânt, care m-a întărit ca să pot să-mi împlinesc sarcinile pe care Dumnezeu mi le-a încredințat. Dumnezeu poate să facă același lucru și în viața ta !

Dacă în această zi te simți obosit și epuizat, rugăciunea mea pentru tine este ca Duhul Sfânt să-ți aducă înviorare și revitalizare spirituală, pentru ca în adâncul ființei tale și în lucrarea pe care o împlinești să poți experimenta acea înnoire pe care numai Duhul Sfânt o poate aduce.

UN OM AL LUI DUMNEZEU ESTE PLIN DE DUHUL SFÂNT !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.