23 Mai

0
37

“”¦.Dumnezeu stă împotriva celor mîndri, dar dă har celor smeriți.” Supuneți-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi.” Iacov 4:6-7

În capitolul 9 al cărții Neemia, îi găsim pe cei din Iuda postind, rugîndu-se și apropiindu-se de Dumnezeu cu umilință și sinceritate. Nu au mai ținut la ceea ce ei considerau a fi, ci au venit înanintea lui Dumnezeu mărturisindu-și păcatele și cerînd iertare.

Atunci cînd venim înaintea Lui cu umilință și recunoaștem o totală dependență de El, Dumnezeu primește închinarea noastră.

Cum te simți atunci cînd ai de-a face cu un om mîndru și arogant? Cei mai mulți dintre noi, atunci cînd întîlnim oameni plini de ei înșiși care urmăresc doar interesele lor, ne simțim frustrați, nu-i așa?

Este regretabil faptul că în societatea de astăzi, zdrobirea personală este considerată o slăbiciune. Înaintea lui Dumnezeu, zdrobirea personală exprimă însă tăria pe care care o avem în El. Cînd venim înaintea lui Dumnezeu și ne dezbrăcăm de haina mîndriei și a egoismului, primim o putere incomensurabilă pentru a continua lucrarea pe care o facem pentru Dumnezeu.

De fapt, atunci cînd ne apropiem de Dumnezeu în acest fel, devenim mult mai puternici și mult mai capabili pentru a ne împlini orice slujire.

Ce se poate spune despre tine? Esti stăpînit de mîndrie? Nu trebuie neapărat să fii arogant sau plin de fală, ca să fii etichetat a fi un om mîndru. Mîndria înseamnă pur și simplua spune “NU” lui Dumnezeu, considerînd planurile personale mai bune.

De aceea, cere-i lui Dumnezeu în această zi ca să te ajute să vii înaintea Lui cu o inimă zdrobită și cu un duh smerit, ca să poți primi astfel o nouă măsură de putere din partea lui.

DACĂ DOREȘTI PUTERE SPIRITUALĂ, UMILINțA ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU ESTE UN FACTOR ESENțIAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.