23 Iulie

0
38

” Ramîneti dar tari, si nu va plecati iarasi sub jugul robiei “. Gal 5:1

În anul 1960 a fost un serial de televiziune în care la sfîrsitul fiecarui episod ,actorul principal era prins într-o capcana deosebita din care trebuia sa se elibereze. Toti cei ce urmareau serialul, în saptamîna care urma discutau despre scenarii pe care actorul preferat ar fi putut sa le foloseasca pentru a se elibera.

Toti telespectatorii asteptau cu sufletul si inima strînsa sa vada cum erul lor reusea sa scape din acea prinsoare.

Chiar si producatorul acestui program traia aceiasi framîntare, pentru ca scriitorul serialului nu prezenta scenariul serialului în avans. Într-o saptamîna scriitorul a scris un scenariu în care eroul principal a fost prins într-o capcana din care era imposibil sa se elibereze. Cu toate ca a cautat toata saptamîna , scriitorul n-a gasit nici o solutie pentru a scrie scenariul pentru eliberare.

Toti se întrebau: ce este de facut ? La începutul noului episod însa, în loc a fie pezentate scene prin care eroul sa iasa din prinsoare, pe ecranele televizoarelor a aparut un mesaj simplu care anunta ca printr-o întîmplare miraculoasa, eruol s-a eliberat.

Acest anunt i-a intrigat pe telespectatori. Nimeni nu voia ca eliberarea sa vina fara efort sau fara un pret pe care sa-l plateasca cel închis. Toata saptamîna acestia s-au framîntat, au cautat si si-au imaginat scenarii de eliberare, dar nimeni nu s-a gîndit ca aceasta ar putea veni asa deodata , în mod miraculos.

Acesta a fost însa si mesajul pe care apostolul Pavel l-a comunicat crestinilor din Galatia. Deoarece acestia cautau cu înfrigurare o cale pentru fericire si libertate, apostolul Pavel îi anunta ca aceasta eliberare Dumnezeu ne-o ofera în mod miraculos, prin jertfa lui Hristos. El a gasit ceea ce ei cautau . A fost o vreme cînd a fost prins în capcana pacatului sub stapînirea mortii si-a puterii întunericului , dar fara a depune vre-un efort sau a plati vre-un pret , a gasit eliberarea întîlnindu-l si primindu-l pe Hristos.

Daca te afli în aceeasi prinsoare, Hristos îti poate da si tie aceiasi binecuvîntare , numai prin credinta.

Rug. Doamne Dumnezeule: îti multumesc ca esti biruitorul diavolului, pacatului si-al mortii si ca prin moartea si învierea Fiului Tau mi-ai cîstigat libertatea.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.