23 Decembrie

0
46

“Nu, mîna Domnului nu este prea scurta ca sa mîntuiasca, nici urechea Lui prea tare ca sa auda, ci nelegiuirile voastre pun un zid de despartire între voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-L împiedica sa v-asculte!” Isaia 59: 1-2

Atunci cînd Leonardo da Vinci a început sa picteze Cina Domnului a intrat într-un puternic conflict cu unul dintre colegii sai.

Simtindu-se lezat de comportamentul colegului sau, Da Vinci era hotarît sa îsi ia revansa. Asa ca, în momentul în care a început desenarea fetei lui Iuda Iscarioteanul, el l-a desenat pe cel cu care avusese conflictul, pe care îl considera tradator.

Da Vinci era foarte mîndru de lucrul pe care îl facuse, pîna în momentul în care a trebuit sa îl deseneze pe Domnul Isus Hristos. A trait un moment de blocaj artistic. Nu reusea cu niciun chip sa îl deseneze pe Isus Hristos.

Marele pictor Da Vinci a fost atît de macinat de ura si razbunarea pe care le dorea, încît nu a reusit sa îl picteze pe Domnul Isus Hristos la ultima cina, decît dupa ce a sters fata colegului sau si i-a cerut apoi iertare lui Dumnezeu pentru fapta lui.

Aceasta imagine este reflectarea perfecta a ceea ce va face amaraciunea în relatia pe care o ai cu Dumnezeu. O va contamina si o va distruge.

Nu poti avea o relatie buna cu Domnul Isus Hristos daca esti prins în lanturile acestui sentiment distrugator. Nu vei mai putea sa te rogi. Nu vei mai putea sa îl lauzi. Nu vei mai putea fi martor al Mîntuitorului si nu îi vei mai putea sluji lui Dumnezeu.

Asadar, daca inima ta este plina de resentimente, daca esti plin de dusmanie, lupta sa te eliberezi de aceste sentimente. Daca vei renunta la aceste sentimente negative, vei observa ca relatia ta cu Domnul Isus Hristos va deveni mai profunda decît ti-ai fi putut imagina

AMARACIUNEA VA ACAPARA SI VA CONTAMINA RELATIA TA CU DOMNUL ISUS HRISTOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.