23 DECEMBRIE ““ STAI ÎN PERMANENTĂ LEGĂTURĂ CU DUMNEZEU

0
57

– “Faceți”¦ tot felul de rugăciuni și cereri” (Efeseni 6:18) –

Andrew Murray a scris: “Mulți creștini o privesc ca pe o povară, o datorie și o dificultate să fie singuri cu Dumnezeu! Acest lucru este un mare obstacol în calea vieții noastre de creștini”. Dumnezeu spune: “Cheamă-Mă, și-ti voi răspunde; și îti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunoști” (Ieremia 33:3).

Răspunsurile pe care le cauți le poți găsi pe genunchi. Domnul Isus a spus: “Dacă rămâneți în Mine, și dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereți orice veti vrea, și vi se va da” (loan 15:7). Rugăciunea îti dă acces la înțelepciunea lui Dumnezeu și la resursele Lui. Pavel scrie: “Stăruiți în rugăciune””˜(Romani 12:12).

Se spune că un soldat din al Doilea Război Mondial a fost găsit strecurându-se înapoi la cazarmă dintr-o pădure din apropiere. Adus înaintea comandantului șef și acuzat că a comunicat cu inamicul, a spus că s-a dus numai să se roage. Șeful lui l-a întrebat: “Ai obiceiul să petreci ore în șir singur în rugăciune?” “Da, domnule”, a răspuns el. “Atunci pune-te în genunchi și roagă-te acum”, a tunat ofițerul, “căci niciodată nu ai avut mai multă nevoie de rugăciune!” Soldatul a îngenuncheat și s-a rugat atât de fierbinte că ofițerul a strigat: “Destul, poti pleca, te cred! Dacă nu ai fi fost atât de des la pregătire, nu te-ai fi descurcat atât de bine la test”. Rugăciunea nu este ca o roată de rezervă. Nu o poti lăsa pur si simplu în portbagaj și să te aștepți să fie eficientă când ai nevoie de ea. Trebuie să “stăruiești în rugăciune”. Cu alte cuvinte, stai în permanentă legătură cu Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.