22 Septembrie – ROAGĂ-TE DIN INIMĂ !

0
42

“Dacă Mă veți căuta cu toată inima” (leremia 29:13)

Dumnezeu nu este mișcat de elocvența sau de varietatea cuvintelor tale. El este mișcat de o inimă care își varsă poverile zilei la altar, destăinuindu-și toate durerile în fața unui Dumnezeu care “poate”. Ce poate? Poate face orice lucru pentru care ai credință în El. “Orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit, și-l veți avea” (Marcu 11:24).

Încrederea ta în rugăciune nu se bazează pe abilitatea ta de a vorbi, ci pe abilitatea lui Dumnezeu de a asculta și de a înțelege. El știe ce încerci să spui. O cântare spune: ” când pe cale vin dureri, îmi dai depline mângâieri, ce minunat e-acest popas, al rugăciunii dulce ceas.”.

Fie înveți să te rogi, fie începi să te pricepi la îngrijorări! Ce îi dai lui Dumnezeu, El rezolvă. Ce ții pentru tine, tu rezolvi. Spiritual vorbind, când totul “iese” și nimic nu “intră”, te prăbușești sub povară. Te găsești cumva aici astăzi?

Dacă da, rugăciunea este răspunsul tău. Ea restaurează ceea ce viața îți mănâncă. Când te rogi, tu spui: “Doamne, cred că ești în mai mare măsură decât mine să rezolvi lucrul acesta și cred că o vei face”. Când te rogi astfel, inima șefului tău este în mâinile lui Dumnezeu, operația de care te temi este în mâinile Lui, copiii și banii tăi sunt în mâinile Lui. Dumnezeu este gata să intervină pentru tine ““ doar roagă-te din inimă.

“încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, și El va lucra” (Psalmul 37:5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.