22 – Octombrie

0
46

” Pentruca de oricine se va rusina de Mine si de Cuvintele Mele , în acest neam preacurvar si pacatos, Se va rusina si Fiul Omului , cînd va veni în Slava Tatalui Sau împreuna cu sfintii îngeri “. Marcu 8:38

Care sunt lucrurile care te fac sa te rusinezi ? Lasa-ma sa-ti pun o întrebare foarte direct : ” Te rusinezi daca oamenii au aflat ca tu esti crestin? Cînd cei cu care lucrezi , sau cei cu care mergi la scoalasau la distractie, ar afla ca ““L urmezi pe Domnul Isus ; ce-ai zice ?

“De oricine se rusineaza de Mine, în acest neam preacurvar si pacatos; se va rusina si Fiul Omului , cînd va veni în slava Tatalui Sau , cu sfintii îngeri” !

Te rusinezi daca esti asociat cu Domnul Isus ? Sunt unii oameni ce au numele trecute în registrul Bisericii , pentru care este usor sa vorbeasca despre Domnul Isus colegilor, chiar dupa ce au rostit multe obscenitati ! Vi se pare de necrezut acesta situatie ? Nu ! Unii dintre voi stiu ca spun adevarul si prezint realiatatea . !

Pentru altii însa, atunci cînd este momentul sa vorbeasca despre Domnul Isus, gura le este ca si caderea de apa ” St. Laurence ” în timpul iernii ” înghetata” ! Ce te face sa te rusinezi ? Sunt unii dintre oameni care în acest timp de atîtea perversiuni, nu se rusineaza de nimic altceva decît de a-l marturisi pe Domnul Isus si credinta în el !

Lumea în care noi traim, are nevoie ca Domnul Isus sa fie facut cunoscut . Vei fi gata sa te alaturi celer ce-L marturisesc ?

Rug. Draga Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma rusinez sa-L marturisesc pe Domnul Isus , fiul Tau si mîntuitorul meu. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.