22 octombrie

1
37

“Sînt încredintat ca Acela care a început în voi aceasta buna lucrare, o va ispravi pîna în ziua lui Isus Hristos.” Filipeni 1:6

Probleme sînt uneori asemenea unui camion mare, pe care trebuie sa îl urmezi pe autostrada. Este asa de mare, încît nu poti vedea nimic din ce se întîmpla în fata si din aceasta cauza nu ai nici siguranta ca îl poti depasi.

O problema poate parea asa de mare si de coplesitoare încît nu stii daca vei avea puterea sa o depasesti.

Vestea buna este însa urmatoarea: chiar si atunci cînd nu poti vedea partea buna a unei probleme, exista totusi si ceva pozitiv în ea, si anume anticiparea faptului ca în mijlocul luptei, Dumnezeu se afla la capatul acesteia cu promisiunea unui viitor mai bun si plin de speranta.

Ca urmas al lui Hristos, tu ai primit aceasta promisiune ca el va termina ceea ce a început în viata ta si ca nu te va parasi în încercare. De aceea, permite-mi sa îti amintesc ca Dumnezeu îngaduie încercari în viata ta pentru a-ti întari credinta, si afla ca Dumnezeu lucreaza în chip minunat prin tine si pentru tine, chiar si atunci cînd probleme par de nesuportat.

Asadar, daca astazi te afli în mijlocul furtunii, nu te lasa descurajat, ci aminteste-ti ca Dumnezeu face o lucrare minunata în viata ta.

INDIFERENT DE ÎNCERCAREA PRIN CARE TRECI,  POTI TRAI CU SPERANTA CA DUMNEZEU VREA SA TERMINE LUCRAREA BUNA PE CARE A ÎNCEPUT-O ÎN VIATA TA.

1 COMENTARIU

  1. Daca slabesti in ziua necazului, mica iti este credinta.
    De cele mai multe ori, cand trecem prin incercari chiar nu realizam cata atentie si mangaiere ne acorda El prin copii Sai. Aceasta este o mare binecuvintare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.