22 Octombrie

0
43

” Povatuieste-ma în adevarul Tau , si învata-ma; caci Tu esti Dumnezeul mîntuirii mele, Tu esti todeauna nadejdea mea !” Ps 25:5

Cu mai multi ani de zile în urma , conducatorul de joc al echipei de baseball ” Uriasii din New York”, s-a trezit în echipa cu un adolescent. Acest tînar jucator avea o abilitate naturala de a lovi mingea cu mare precizie, dar avea un stil de joc neadecvat.

De fiecare data cînd lovea mingea se sprijinea doar pe piciorul stîng, ridicîndu-l în aer pe cel drept . Piciorul drept ar fi trebuit sa fie putin mai în fata piciorului stîng si bine sprijinit pe sol.

Pentru ca asa ceva nu este admis la un nivel profsionist, reactia naturala a oricarui conducator de joc ar fi fost sa-l trimita pe acest începator la o echipa de liga inferioara, pîna ce avea sa învete toate tehnicile jocului. Dar Mc. Graw , nu a vrut însa sa riste !

Stia ca cei mai multi antrenori nu ar avea rabdare sa-l ajute pe acest jucator sa-si schimbe stilul de a lovi mingea , dezobisnuindu-l astfel de vechile obiceiuri.Stia ca daca îl va trimite la o echipa de liga inferioara, ar fi existat pericolul de a distruge un mare talent.

De aceea a hotarît sa-l pastreze în echipa “Uriasilor”, trimitîmdu-l în teren în jocuri mai usoare sau în situatii în care lipsa lui de experienta n-ar fi afectat rezultatul meciului. Acel tînar caruia i s-a mai oferit o sansa este Mel Ott, care mai tîrziu a ajuns sa fie cel mai bun jucator de baseball din toate timpurile. Chiar si atunci cînd a ajuns sa fie cel mai bun tintas , cînd lovea mingea , îsi ridica todeauna piciorul drept, contrar instructiunilor tactice dupa care se desfasoara baseballul.

Cred ca uneori si Dumnezeu este ispitit sa intervina brutal în viata noastra si sa ne spuna :” treci la o liga inferioarea “! “Asta nu merge “! “Daca vei continua în acelesi fel , îti vei distruge viata “! Cu toate ca ar trebui sa o faca, El ne mai acorda o sansa si ne lasa sa ne conducem singuri barca vietii. Daca îi vom cere ajutorul si daca ne vom preda viata în mîinile Lui, atunci el ne va conduce prin ape linistite. Cînd îi vom preda Lui cîrma vietii , vom întelege ca El este cel mai bun cîrmaci si ne conduce în siguranta , pentru ca ne iubeste.

Rug. Doamne Isuse ; condu si barca vietii mele prin ape linistite, pentru ca sa pot avea o calatorie în siguranta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.