22 Noiembrie

0
44

“Vreau sa stiti, fratilor, ca împrejurarile în care ma gasesc, mai degraba au lucrat la înaintarea Evangheliei. În adevar, în toata curtea împarateasca, si pretutindeni aiurea, toti stiu că sînt pus în lanturi din pricina lui Isus Hristos.” Filipeni 1:12-13

Problemele, presiunile si durerea pot produce posibilitati si oportunitati în vietile noastre. Desi de multe ori nu vedem aceasta, Dumnezeu lucreaza în mod constant si creativ în vietile noastre de credinciosi.

De exemplu, Pavel a scris trei parti din Noul Testament în celula unei închisori. Pavel a fost un misionar activ, care a calatorit în lumea antica, proclamînd vestea cea buna. Cu toate acestea, Dumnezeu a îngaduit ca el sa stea în închisoare.

A fost acolo în închisoare, unde marele apostol, marele misionar a ascultat cuvintele Domnului si le-a scris, vorbind despre viata si credinta crestine. În urma experientei din închisoare Pavel a ajuns sa spuna: “împrejurarile în care ma gasesc, mai degraba au lucrat la înaintarea Evangheliei”. Pavel a putut sa vada dincolo de durerea pe care o traia. El a putut sa vada viitorul minunat care urma sa vina.

Lumina lui Dumnezeu straluceste atît de tare în întunericul lumii! Îndraznesc sa spun ca daca ai chestiona cercul tau de prieteni cu privire la vremurile pe care si le amintesc cel mai bine, ei ar spune cu siguranta ca acestea sînt timpurile de încercare, adversitati, cînd le-a fost testat caracterul.

Si lucrul acesta se întîmpla pentru ca, într-adevar, în astfel de timpuri, experimentam prezenta si imensa dragoste a Tatalui nostru ceresc.

Astazi te provoc sa încerci sa iti privesti necazurile într-o alta lumina. În loc sa le privesti ca pe niste lucruri negative, multumeste-i Domnului ca lucreaza în viata ta!

Aminteste-ti promisiunea lui Pavel din 2 Corinteni 4:17-18: “Caci întristarile noastre usoare de o clipa lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava. Pentru ca noi nu ne uitam la lucrurile care se vad, ci la cele ce nu se vad; caci lucrurile care se vad, sînt trecatoare, pe cînd cele ce nu se vad, sînt vesnice.”

DUMNEZEU LUCREAZA MEREU ÎN MOD CREATIV SI CONTRUCTIV ÎN VIATA CREDINCIOSULUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.