22 Martie

0
54

“De aceea zice: “Desteapta-te tu, care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina.” Efeseni 5: 14

Modul cel mai bun prin care îti poti începe ziua este atunci cînd stai de vorba cu Dumnezeu. În multitudinea de lucruri pe care le ai de facut într-o zi: serviciul, scoala, copii, treburile casnice, activitatile din timpul liber, cred ca aceste cîteva momente petrecute la picioarele Domnului în fiecare dimineata pot transforma întreaga zi.

Vreau sa te încurajez sa petreci acest timp de dimineata în prezenta lui Dumnezeu, st]nd în Cuvîntul Sau si în rugaciune. Sînt oameni din Biblie care se trezeau dimineata devreme pentru a putea petrece timp cu Domnul Isus. De fapt si apostolul Pavel ne îndeamna la acelasi lucrul prin versetul de astazi.

Unul dintre beneficiile faptului de a sta de vorba cu Domnul în fiecare dimineata este acela ca lucrul acesta te pregateste pentru provocarile pe care le vei avea în timpul zilei si îti da o minte limpede pentru a sti cum sa reactionezi în fata acestora. Cînd citesti Cuvîntul lui Dumnezeu, El îti va împrospata spiritul, îti va umple sufletul si îti va întari trupul, pentru ca astfel sa înfrunti orice încercare de peste zi. În acest fel, vei fi mai bine pregatit pentru încercarile acestei vieti.

Nu stiu daca esti o persoana matinala, dar daca raspunsul tau este negativ, vreau sa te îndemn sa te trezesti cu cîteva minute mai repede si vei vedea ce rezultate vei avea în viata ta de credinta”¦

Atît timp cît vei petrece timpul în compania lui Dumnezeu, vei trai o revitalizare spirituala si o renastere sufleteasca. Vei putea descoperi plinatatea lui Isus Hristos si vei fi surprins sa vezi ca ai tot mai mult de daruit”¦O zi obisnuita va deveni una extraordinara, iar o zi plictisitoare va deveni una deosebita. Astfel vei fi pregatit sa îti acorzi mai mult timp tie si familiei tale.

Ma rog pentru tine, ca începînd de astazi sa petreci cît mai mult timp cu Dumnezeu, chiar din zorii zilei. Vino la picioarele Domnului Isus si fa din lucrul acesta o prioritate a vietii tale. Vrei sa îti spun un secret? Dupa ce vei gusta din aceasta binecuvîntare, vei constata ca nu vei gasi nicaieri un loc mai bun unde sa îti incepi ziua.

UNUL DINTRE CELE MAI BUNE MODURI DE A-TI ÎNCEPE ZIUA ESTE PRIN A PETRECETIMP LA PICIOARELE DOMNULUI ISUS HRISTOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.