22 Martie

0
29

“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.” Ps.1:3

Ieri am văzut că viața unui om al lui Dumnezeu este sădită lângă un izvor de ape, care izvorăște din Dumnezeu și Cuvântul Scripturii.

Pentru a cunoaște care este urmarea acestui fapt, versetul pe care l-am repetat astăzi ne oferă încă un indiciu. Cei ce se adapă din apa vieții, sunt sădiți și înrădăcinați, având rădăcinile vieții spirituale înfipte adânc.

Omul lui Dumnezeu are o profunzime a caracterului și o tărie a voinței, fiindcă este bine statornicit în părtășia cu Dumnezeu și Cuvântul Scripturii prin rădăcini adânci.

Sunt sigur că și voi cunoașteți oameni care spun că știu totul, dar care nu-și întemeiază viața pe ceea ce știu. Deși vorbesc cu ușurătate despre orice subiect, atunci când apar furtunile vieții, tot ceea ce au construit ca să impresioneze, se prăbușește la prima încercare.

Prieteni, Dumnezeu dorește să fiți tari și viața voastră să fie bine fundamentată, pentru ca atunci când vor veni furtunile vieții, să rămâneți în picioare, iar casa vieții voastre să reziste.

Ce ți-ai propus să faci astăzi, pentru ca rădăcinile vieții tale spirituale să se adâncească în Hristos? Nu cumva ți s-a întâmplat să uiți de timpul de părtășie cu Dumnezeu atunci când furtunile din viața ta par că au încetat ?

Indiferent însă de stadiul în care te afli în umblarea ta cu Hristos, în această zi, aș dori să te îndemn să-ți rezervi un timp zilnic în care să te apropii de Dumnezeu și să întărești părtășia cu El, pentru ca să poți fi pregătit pentru furtunile vieții care vor veni.

Numai atunci când vei fi adânc înrădăcinat în Hristos, vei reuși să stai tare și să reziști în fața tuturor încercărilor care vor veni.

VIAțAUNUI OM AL LUI DUMNEZEU ESTE ADÂNC ÎNRĂDĂCINATĂ ÎN HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.