22 Mai -DUMNEZEU SE VA ÎNGRIJI DE TINE!

0
42

“Domnul”¦ a dat odihnă poporului Său” (1 împărați 8:56)

Trăiește din plin ziua de astăzi și pune ziua de mâine în mâinile lui Dumnezeu. începe să elimini cuvintele “dar dacă” din vocabularul tău. Dumnezeu va fi întotdeauna cu un pas înaintea ta. “Domnul însuși va merge înaintea ta, El însuși va fi cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa; nu te teme, și nu te înspăimânta” (Deuteronom 31:8).

Motivul pentru care Dumnezeu este numit “Alfa si Omega” în Scriptură este pentru că El nu numai că inițiază începutul călătoriei noastre spirituale, dar a aranjat fiecare pas în conformitate cu voia Lui. El îți spune: “Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde “¦ Mă veți ruga, și vă voi asculta “¦ voi aduce înapoi pe prinșii voștri de război; “¦ și vă voi aduce înapoi în locul de unde v-am dus în robie” (leremia 29:11-14).

Dacă te temi de viitor, verifică trecutul. “Binecuvântat să fie Domnul, care a dat odihnă poporului Său Israel, după toate făgăduințele Lui! Din toate bunele cuvinte pe care le rostise prin robul Său Moise, nici unul n-a rămas neîmplinit” (1 Împărați 8:56).

Nu-ți vei învinge niciodată îngrijorările în întregime, căci îngrijorările, la fel ca slăbiciunile și defectele tale de caracter, te apropie mai mult de Dumnezeu și te fac dependent de El. Timp de patruzeci de ani în pustiu, evreilor nu le-a lipsit nici o masă. Dumnezeu le-a asigurat-o în fiecare zi la ușa fiecărui cort. Și El se va îngriji și de tine.

“Nu fi atât de grabnică, inima mea! Ai credință în Dumnezeu și așteaptă; deși El zăbovește încă, niciodată nu ajunge prea târziu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.