22 Ianuarie

1
54

“Voi sînteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte, nu poate sa ramîna ascunsa. Si oamenii n-aprind lumina ca s-o puna sub obroc, ci o pun în sfesnic, si lumineaza tuturor celor din casa. Tot asa sa lumineze si lumina voastra înaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune, si sa slaveasca pe Tatal vostru, care este în ceruri.” Matei 5: 14 ““ 16

Pentru a deveni un crestin cu o buna marturie în rîndul oamenilor din jurul tau, trebuie mai întîi sa faci un angajament personal. Fiecare dintre noi, orice barbat, femeie sau tînar care crede în Cuvîntul lui Dumnezeu, trebuie sa îsi construiasca si sa duca mai departe o buna marturie a vietii cu Isus Hristos.

În Faptele Apostolilor 1: 8 se afirma: “Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.””

Daca vrei sa traiesti cu adevarat sub autoritatea Domnului Isus Hristos, daca vrei sa fii un crestin ascultator si împlinitor al Cuvîntului Sfînt, atunci trebuie sa te gîndesti cu foarte mare raspundere la chemarea lui Dumnezeu, aceea de a-l marturisi în mod personal.

Desigur ca sîntem cu toti martori. Poti fi un bun martor sau unul rau. Poti fie sa îl marturisesti în mod pozitiv pe Domnul Isus, fie în mod negativ. Dar un lucru este sigur: si anume ca sîntem martorii Lui.

Noi nu ar trebui sa îl marturisim pe Dumnezeu numai prin vietile noastre, ci si cu buzele noastre. Daca vrei sa îti traiesti viata dîndu-i o semnificatie, daca vrei sa treci dincolo de tine si lumea ta mica, atunci vei face ceea ce Domnul Isus îti cere: vei fi sare si lumina pentru lumea aceasta.

Sarea reuseste sa patrunda în inimile oamenilor, iar lumina lumineaza. Si ceea ce este mai important este faptul ca fiecare dintre noi putem fi si sare si lumina, chiar în locul în care ne gasim. Poate te gîndesti acum ca “Nu prea pot sa spun ca sînt martor”¦Nu prea am o buna marturie.”

Crestine, nu conteaza parerea ta despre cît de mica si nesemnificativa este viata ta. Tu poti schimba întunericul cu lumina Domnului Isus Hristos. Si nu numai ca poti, dar trebuie sa o faci.  Asa ca, fa din lucrul acesta o prioritate a vietii tale, azi!

TRANSFORMA-TI VIATA ÎNTR-O BUNA MARTURIE PENTRU DOMNUL ISUS, CA SA POTI DEVENI CRESTINUL PE CARE DUMNEZEU L-A CHEMAT ÎN LUCRAREA SA.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu nici un om care a fost transformat prin propriile lui forte. Singurul lucru care pastreaza gustul sarii in viata si lumineaza este Prezenta LUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.