22 Februarie

1
37

“Spune că femeile în vârstă trebuie să aibă o purtare cuviincioasă, să nu fie nici clevetitoare, nici dedate la vin; să învețe pe alții ce este bine,  ca să învețe pe femeile mai tinere să-și iubească bărbați și copiii;să fie cumpătate, cu viața curată, să-și vadă de treburile casei, să fie bune, supuse bărbaților lor, pentru ca să nu se vorbească de rău Cuvântul lui Dumnezeu.” Tit.2:3-5

Prima prioritate a unei sotii, mame, sau a oricarei alte femei, este sa traiasca pentru Hristos. Daca esti casatorita si ai familie, a doua prioritate este sa ai grija de cei din casa ta si de toate nevoile familiei.

Misiunea sotiei si-a mamei crestine, este sa faca din casa ei o resedinta regala pentru Domnul gloriei, si pentru o familie a credintei. Daca esti sotie sau mama, aceasta îti este misiunea vietii !

A purta de grija de familia ta, înseamna a-ti iubi barbatul, a-ti ajuta copiii sa se dezvolte în toate domeniile vietii si a purta de grija pentru împlinirea tururor treburilor din camin.

Acum, nu exista nici un pasaj din Scriptura care sa interzica femeilor sa lucreze prin curte sau prin gradina, dar Biblia ne spune cu claritate ca o prioritate pentru fiecare mama, sunt lucrurile din caminul ei.

Cu siguranta ca înteleg acele situatii în care o mama singura fiind, trebuie sa lucreze si sa poarte de grija de toate lucrurile gospodariei.

Stiu ca de multe ori nevoile finnanciare determina si mamele sa se angajeze si sa lucreze pentru a asigura sustinerea financiara a întregei familii. Înainte însa de a merge la lucru, fiecare sotie si mama, ar trebui sa se asigure ca aceasta este voia lui Dumnezeusi nu o dorinta sau o ambitie personala.

Cea mai mare chemare pentru o femeie este sa fie sotie si mama. De aceia nu accepta nici o chemare mai usoara înainte ca sa ai convingerea sigura ca Dumnezeu doreste sa împlinesti aceste lucrari. Nu lasa ca lumea sa te modeleze dupa tiparele ei.

PRIMA RESPONSABILITATE PENTRU ORICE SOTIE SI ORICE MAMA CRESTINA, ESTE SA FACA DIN CASA EI O RESEDINTA REGALA PENTRU DOMNUL SLAVEI SI PENTRU O FAMILIE A CREDINTEI !

1 COMENTARIU

 1. Accesati
  http://www.glsa.ro/informatii/actualitati/41545-agresiuni_fizice_intre_penticostali.html pentru a vedea ce se intampla in Cultul Penticostal.

  Nu pot sa tac!…

  Nu pot sa tac “¦ O sfanta para imi arde inima mereu
  dac-as tacea as sti ca merit sa ma alunge Dumnezeu.

  Nu pot sa tac cand Adevarul sa-l apar si sa-l spun ma vrea
  puterea lui nu-i chin nici aur s-o-ntreaca constiinta mea.

  Nu pot sa tac cand vad vrajmasul stricand Lucrarea lui Hristos
  cand vad pierind nevinovatii si-l vad razand pe mincinos.

  Nu pot sa tac vazand dreptatea calcata de-al trufiei plac
  cand vad iubirea pangarita nu pot sa tac, nu pot sa tac!

  Nu pot sa tac chiar daca inca de multi sunt socotit nebun
  stiu bine ca soseste ziua s-adevereasca tot ce spun.

  “¦ O, n-am uitat cat pret de sange si chin am dat ca n-am tacut
  ca nu-i pe trupul meu vreo parte sa n-aiba-un semn de rani facut.

  Si n-am uitat ca poate inca urzi minciuna raul plac
  stiu Calea Golgotei “¦ si totusi nu pot sa tac, nu pot sa tac.

  Ca de-as tacea, cumplita para a tot ce tac desi-am stiut
  mi-ar arde vesnic constiinta, si-as merita, caci am stiut.

  Si n-am sa tac, ci pan-la moarte striga-voi graiul cel ceresc
  mai greu e chinul constiintei ca orisicare chin lumesc.

  T.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.