21 Septembrie

0
43

“Deoarece avem felurite daruri, după harul care ne-a fost dat: cine are darul proorociei, să-l întrebuințeze după măsura credinței lui. Cine este chemat la o slujbă, să se țină de slujba lui. Cine învață pe alții, să se țină de învățătură. Cine îmbărbătează pe alții, să se țină de îmbărbătare. Cine dă, să dea cu inimă largă. Cine cârmuiește, să cârmuiască cu râvnă. Cine face milostenie, s-o facă cu bucurie.” Rom.12:6-8

Cred că cea mai bună ilustrație pe care o folosește Sfânta Scriptură pentru a defini ceea ce este Biserica este asemănarea ei cu un trup uman.

La fel cum, în corpul omenesc sunt diferite organe fizice și toate lucrează în unitate, deși sunt o diversitate, la fel și în trupul lui Hristos, fiecare credincios este un mădular activ, care are o slujbă specifică și deosebit de importantă.

Deși privind măsura darurilor cu care am fost înzestrați nu suntem egali, suntem la fel de importanți și necesari pentru împlinirea funcțiilor spirituale ale bisericii, folosind darul pe care Dumnezeu ni l-a dat.

Și tu ai primit cel puțin un dar spiritual. Acesta nu-i un lucru pe care să-l fi găsit undeva pe drumul vieții, ci este un dar pe care Dumnezeu ți l-a dăruit și la vremea potrivită te-a ajutat ca să-l cunoști.

Atunci când ai fost mântuit și te-ai născut în familia lui Dumnezeu, Duhul lui Dumnezeu nu a venit în viața ta cu mâinile goale. El a venit cu un dar, care poate fi considerat cadoul pentru ziua ta de naștere spirituală!

Acest fapt arată că ai deja un dar cu care trebuie să slujeștiîn trupul lui Hristos. ți-ai descoperit darul ? Foloseștiacest dar cu care ai fost înzestrat prin Duhul lui Dumnezeu, pentru a avea un impact pentru Împărăția lui Dumnezeu?

Dacă nu, începe prin a-I cere lui Dumnezeu înțelepciune pentru a descoperi acest dar și putere pentru a-l folosi înspre binecuvântarea altora!

DARUL SPIRITUAL CU CARE AI FOST ÎNZESTRAT ESTE DE MARE FOLOS PENTRU A AVEA UN IMPACTASUPRA ÎMPĂRĂțIEI LUI DUMNEZEU!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.