21 Octombrie

0
43

” Caci noi cei vii, totdeauna sîntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate în trupul nostru muritor.” 2 Cor. 4:11

Un om care urma sa plece într-o calatorie, a chemat pe trei dintre slujitorii lui si le-a încredintat fiecaruia cîte o suma de bani. Celui dintîi i-a dat 5 talanti. Celuilalt i-a dat 2 talanti, iar celui de-al treilea i-a dat numai un talant ! Cred ca deja cunoasteti continuarea povestirii, asa cum ne este prezentata în Scriptura :

Slujitorul ce-a primit 5 talanti,a folosit banii, i-a investit si-a realizat un mare profit. Cînd a venit stapanul, el cîstigase deja alti 5 talanti. Si slujitorul ce-a primit doi talanti, a mai cîstigat alti doi talanti! Dar slijitorul ce primise numai un talant, l-a ascuns în pamînt! Cînd s-a întors stapanul, acesta nu cîstigase nimic în plus, avea numai banii pe care îi primise!

Vazîndu-l stapanul s-a maniat! Stiti de ce? Pentru ca acel slujitor a pastrat ceea ce primise numai pentru el! Binecuvantarile nu ne sunt oferite pentru a le îngropa, ci pentru a le imparti (investi).

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca binecuvântarile sa-mi fie înmultite, ajuta-ma sa fiu multumitor si sa împart cu cei din jur tot ceea ce mi-ai daruit. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.