21 Martie

0
44

“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.” Ps.1:3

Știți, această lume este ca un mare deșert! Din punct de vedere spiritual lumea în care trăim este un loc arid și foarte uscat. Cu toate acestea, un om al lui Dumnezeu are rădăcini care se întind spre izvoare spirituale ascunse, care îi asigură o viață abundentă.

Părtășia pe care o avem cu Dumnezeu prin Domnul Isus, deschide pentru noi râuri ale Duhului Sfânt, prin care suntem reînnoiți și revitalizați în fiecare zi.

Despre această binecuvântare vorbește și apostolul Pavel care spune: “De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuși omul nostru dinăuntru se înnoiește din zi în zi.”2 Cor.4:16

Prietene, aceasta este ceea ce Dumnezeu intenționează și cu viața ta. El dorește să te reînnoiască și să te reîmprospăteze spiritual în fiecare zi!

Există însă o întrebare: ești sădit din punct de vedere spiritual lângă acest izvor de apă, având un timp de părtășie cu Dumnezeu în fiecare zi? Dacă îți vei adânci viața lângă izvorul de apă vie, izvorât din Hristos, vei găsi o mulțime de binecuvântări spirituale.

Această părtășie cu Hristos îți va aduce stabilitate, vitalitate, rodnicie, consistență și maturitate spirituală.

Nu te număra printre cei care au pierdut adevărata cale, ci printre cei ce au descoperit “calea“, “adevărul” și “viața” – care este în Isus Hristos.(Ioan 14:6)

UN OM AL LUI DUMNEZEU ÎȘI ÎNTINDE RĂDĂCINILE SPIRITUALE SPRE APA VIE CE IZVORĂȘTE DIN DUMNEZEU ȘI CUVÂNTUL SCRIPTURII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.