21 Mai

0
44

“Fratilor, voi ati fost chemati la slobozenie. Numai, nu faceti din slobozenie o pricina ca sa traiti pentru firea pamînteasca”¦” Galateni 5: 13

În aceasta zi as dori sa va vorbesc despre separarea bisericii de stat.
În cultura noastra, foarte multi oameni au cazut prada dezinformarii si tot mai multi americani cred ca stramosii nostri si-au dorit libertatea credintei prin diferite forme de guvernare.

“Arhitectii” Constitutiei nu au vrut însa sa creeze un stat secular, ci mai degraba unul care sa nu poata fi dominat de biserica. De aceea separarea Bisericii de stat, nu înseamna îndepartarea lui Dumnezeu de formele de guvernamînt, ci mai degraba manifestarea lui Dumnezeu printr-o alta forma de autoritate.

Chiar daca multi americani doresc sa se rescrie istoria, trebuie sa recunoastem ca peste 50 dintre cei ce au lucrat la redactareaConstitutiei Americii,  s-au declarat a fi credinciosi nascuti din nou.

Unul dintre acestia a fost James Madison, al patrulea presedinte al Americii, care a spus: “Am pus în joc viitorul civilizatiei americane, însa nu totul sta în puterea guvernului, ci în capacitatea fiecaruia dintre noi de a ne autoguverna si de a ne sustine unii pe altii conform celor 10 porunci date de Dumnezeu.”

În 1783, George Washington, primul presedinte american, a scris: ” Rugaciunea mea este ca Dumnezeu sa ma aiba pe mine si statul pe care îl conduc sub sfînta Lui protectie”¦si cu totii sa facem numai ceea ce este drept, sa iubim mila sisa ne îmbracam în blîndetea, umilinta si bunatatea caracteristice Sfîntului Creator al religiei noastre binecuvîntate. Fara o astfel de imitare a divinitatii nu putem nadajdui sa fim o Natiune fericita.”

Da, trebuie sa luptam pentru libertatea credintei, iar lucrul acesta îl putem face rugîndu-ne lui Dumnezeu pentru conducatorii tarilor noastre și învătîndu-i pe copii nostri istoria tarii, traind o viata care sa revelezeadevarata libertate pe care o putem gasi numai în Isus Hristos.

TRAIESTE PENTRU ISUS HRISTOS SI FII O LUMINAPENTRU CEI DIN TARA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.