21 IULIE ““ ARATĂ BUNĂTATE

0
44


-“lubiți-vă unii pe alții cu o dragoste frățească”
(Romani 12:10)-

Uneori ne apărăm lipsa de dragoste, bunătate, blândețe, răbdare și toate celelalte “roade ale Duhului”, în numele productivității și a muncii asidue. Dar nu poți fi în acord cu învățăturile lui Hnstos. El a spus: “Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel” (Matei 7:12).

Când te-ai abătut ultima dată din drumul tău pentru a aiuta pe cineva fără să aștepți nimic în schimb? Maica Tereza a spus: “o zi trăită fără a arăta dragoste față de cineva e o zi ce nu merită trăită” Dragostea de oameni trebuie să fie un mod de viață, o atitudine constantă, un angajament pe care ni-l luăm in fiecare zi. William Barclay a spus: “Mai mulți oameni au fost aduși la biserică de bunătatea adevăratei dragoste creștine decât de toate argumentele teologice din lume. Și mai mulți oameni s-au îndepărtat de biserică din cauza durității și urâțeniei așa-zișilor creștini decât a tuturor îndoielilor din lume”.

Te-ai oprit vreodată să te gândești că toate acele mici iritări de care ai parte în fiecare zi sunt doar oportunități oferite de Dumnezeu pentru a deveni mai asemănător cu Hristos? Cu ani in urmă, Chuck Swindoll a scris: “Ce face Domnul pentru a mă ajuta să-mi lărgesc orizonturile și să înțeleg cât sunt de egoist?

Foarte simplu: îmi dă patru copii care mă calcă pe picioare, îmi șifonează hainele, varsă laptele, ling geamurile mașinii și scapă bomboane lipicioase pe covor”¦ faptul de a nu fi egoist în atitudine lovește chiar în centrul ființei noastre. Înseamnă să fim dispuși să renunțăm la confortul nostru, la propriile noastre preferințe, la programul nostru, la dorințele noastre, spre folosul altuia. Iar asta ne readuce la Hristos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.