21 Februarie

3
33


” Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatalui si al Fiului si al Sfântului Duh. Si învatati-i sa pazasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi în toate zilele, pâna la sfârsitul veacului.” Mat 28:19-20

O bunicuta a plecat cu nepotelul ei sa vada o piesa de teatru. Pentru ca stia ca acestuia are sa i se faca foame, înainte de a pleca de acasa si-a pus în poseta, un sandvis cu pâine, salam si cascaval. Însa în momentul când a venit pauza de la jumatatea spectacolului, nepotelul s-a întors spre bunica lui si i-a spus: “Bunico; poti sa-mi dai un sandvis cu înghetata ? ”

Foarte surprinsa de rugamintea copilului, bunica l-a întrebat: “cum adica un sandvis cu înghetata ?” Ce-i asa de greu, i-a raspuns atunci copilul! Sandvisul l-ai pregatit deja de acasa, iar înghetata este la chioscul de pe hol!

Viata este plina de surprize; nu-i asa? Unele sunt lucrurile pentru care te-ai pregatit si cu totul altele cele pe care le întâmpini!

În ciuda acestor provocari neasteptate, trebuie sa nu uitam ca pentru orice situatie avem asigurata însotirea lui Dumnezeu prin promisiunea: “Iata Eu sunt cu voi în toate zilele, pâna la sfârsitul veacului.”

Ucenicii Domnului Isus au avut reusita în situatiile prin care au trecut, tocmai datorita faptului ca s-au încrezut în aceasta promisiune. Si nu au fost dezamagiti, pentru ca în cele mai grele momente ale vietii si slujirii, Domnul Isus nu i-a lasat singuri, oferindu-le în orice vreme, ajutorul de care aveau atâta nevoie.

Daca în situatiile prin care treci nu mai ai pe nimeni, nu uita ca Domnul Isus reinoieste aceeasi promisiune si pentru tine. El nu te va lasa singur niciodata, pentru ca ce promite, si împlineste întocmai.

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca îti împlinesti cu credinciosie promisiunile facute, ajuta-ma sa ma încred în Tine, stiind ca nu ma vei parasi niciodata.Amin


3 COMENTARII

  1. OSANA,BINECUVANTAT ESTE CEL CE VINE IN NUMELE DOMNULUI ,ISUS ESTE ACELASI IERI ,AZI SI IN VECI,daca crezi cu adevarat si te increzi in Domnul nostru ISUS HRISTOS,nimic nu ti se v-a parea prea greu si nici cand esti singur nu esti singur,nu uita ca EL ne cunoaste toate gandurile ,cheamal in casa ta si v-a veni,cheamal in orice situatie si EL te v-a ajuta, numai crede,e atat de greu sa crezi ceva ce nu se vede ,si totusi acea e credinta,cand vei crede vei fi mantuit,ca Orbul Bartimeu Marcu 10;46-52.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.