21 Decembrie

0
42

” În vremea aceea a venit Ioan Botezatorul , si propovaduia în pustia Iudeii. El zicea : “Pocaiti-va , caci Împaratia cerurilor este aproape.” Ioan acesta este acela care fusese vestit prin proorocul Issaia , cînd zice: ” Pregatiti calea Domnului , neteziti-I cararile .” Mat 3: 1-3

James Thurber a povestit despre un credincios care de fiecare data cînd i se punea vre-o întrebare raspundea prin aceiasi afirmatie: ” Nu stiu ce raspuns mai cautati ; ” pregatiti-va !” ; ” caci sfîrsitul lumii este aproape !” Într-o zi acesta a iesit la marginea orasului unde locuia si-a început sa strige cît îl tinea gura : “Fiti gata ” ! “Fiti gata!” “Sfîrsitul este aproape !” Din acea zi oamenii din acea comunitate l-au numit : “omul fiti gata!”

Cu siguranta ca aceasta numire i s-ar fi potrivit si lui Ioan Botezatorul. El a fost mesagerul care a predicat acelasi mesaj spunînd mereu : “Fiti gata ! El s-a identificat pe sine ca fiind glasul celui ce striga în pustie :” Pregatiti calea Domnului !”

În aceste zile suntem într-o vreme de pregatire cînd trebuie sa fim gata pentru a sarbatori Nasterea Domnului dar sa ne si întîlnim cu Cel ce este gata sa vina !”

Te-ai pregatit ca sa poti spune : “Vino Domane Isuse ? ”

Rug. Dumnezeul Dragostei; pregateste-mi inima si viata pentru ca sa fiu gata pentru sarbatoare si Slava . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.