21 Decembrie

0
47

“Cuvântul este aproape de tine: în gura ta si în inima ta.” Si cuvântul acesta este cuvântul credintei, pe care îl propovaduim noi. Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti, vei fi mântuit. ” Romani 10 :8-9

Ultimile cuvinte pe care le-a scris Sir.Walter Scott, un mare nuvelist Scotian au fost : “mâine voi…….!” Pentru el însa n-a mai fost un mâine . Desi avea planuri mari si înca multe lucruri bune de facut, dorintele i-au ramas neindeplinite, pentru ca n-a mai ajuns ziua de maine.

Fiecare dintre noi mai avem înca multe lucruri de facut. Acestea ramân însa de multe ori neindeplinite, pentru ca timpul oportunitatilor este limitat, sau nu mai ajungem ziua pe care o programam.

Când Irod a dorit sa se închine înaintea pruncului nascut în Betleem, n-a mai avut acesta ocazie, pentru ca pruncul pe care îl cauta, nu mai era în locul în care el se astepta. Pentru a nu pierde oportunitatile binecuvântarilor pe care Dumnezeu ti le-a pregatit, la aceste sarbatori, pune lucrurile importante pe primul plan si împlineste-le imediat. Iar daca Hristos înca nu este prezent în viata si familia ta, cauta-L astazi, pentru ca mâine s-ar putea sa fie prea târziu!

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca mi-ai oferit oportunitatea zilei de astazi, ajuta-ma sa folosesc acest timp cu întelepciune, cautând mai întâi împaratia Ta.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.