20 Octombrie

0
36

” Ia aminte la strigatele mele , Împaratul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine ma rog. ! Doamne auzi-mi glasul, dimineata ! Dimineata eu îmi îndrept rugaciunea spre Tine , si astept. ” Ps 5 :2-3

O mama a intrat cu fetita ei într-un magazin de papusi . În timp ce urmareau papusile fetita a început sa întrebe : ” Mama ce face papusa aceasta ? Mecanismul cu care este dotata , a raspuns mama ; o face sa rîda continu atunci cînd este tinuta în picioare ! Dar papusa cealalta ; a întrebat fetita indicînd o papusa dintr-o alta vitrina ? Aceasta plînge! A raspuns mama . Dar cealalta papusa închisa în vitrina ce poate sa faca ; a continuat cu întrebarile micuta ? Aceasta papusa este foarte scumpa a raspuns mama! Daca vorbesti cu ea, aceasta îti raspunde si vorbeste cu tine !

Deoarece toate papusile indicate de fetita erau prea scumpe,împreuna cu mama s-au îndreptat spre un raion unde papusile aveau un pret mai rezonabil, dar care nici nu exprimau nimic sonor.

Vazînd acele papusi îngramadite pe raft, fetita a întrebat identificînd pe una dintre ele : Aceasta papusa ce face ? Asculta ! ; i-a zis mama . Atunci cumparami-o a spus fetita ! Voi avea pe cineva care ma va asculta tot timpul . În cazul acelei papusi, totul a fost o gluma; Dumnezeu însa ne asculta cu adevarat !

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca esti gata sa ma asculti todeauna . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.