20 Septembrie

0
44

“De altfel, toți cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus, vor fi prigoniți.” 2 Timotei 3: 12

Crestinismul a devenit un confort pentru prea multi oameni din societatea moderna. E usor, nu-i asa, sa fii “crestin de duminica dimineata” si sa traiesti ca lumea în tot restul saptamînii?

Versetul de azi ne aminteste însa ca un crestin adevarat va trebui sa cunoasca si persecutia.  Desi în America si în multe alte state ale lumii, crestinii nu sînt persecutati din punct de vedere fizic pentru credinta lor, sunt multe alte usi care se închid pentru ei. Daca esti al lui Hristos, mai devreme sau mai tîrziu vei fi atacat din punct de vedere spiritual, iar credinta ta va fi încercata.

Se poate ca sa nu fii acceptat în orice cerc social, din cauza credintei tale, sau, poate ca nu vei fi invitat la o plimbare împreuna cu colegii tai, pentru ca ei stiu ca esti crestin.

Atît timp însa cît credinta ta va fi adevarata, persecutia si atacurile spirituale nu vor reusi sa te învinga. De aceea, pastreaza mereu în minte faptul ca un crestin adevarat este acela care:
• A facut alegerea de a-L urma pe Domnul Isus.
• Este înnoit si schimbat spiritual prin puterea Duhului lui Dumnezeu.
• Este provocat sa-si ia crucea zi de zi si sa-l urmeze pe Domnul, indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

Ai luat decizia de a-L urma pe Dumnezeu? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci permite-i Duhului Sfînt sa te transforme zi de zi, în atitudinea si în actiunile tale indiferent de pretul pe care îl vei plati, pentru ca lumea sa vada ce înseamna sa fii uncrestin autentic!

DACA AI O CREDINTA ADEVARATA, PERSECUTIA SI ATACURILE SPIRITUALE NU TE VOR ÎNVINGE!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.