20 Noiembrie

0
35

” Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin înnoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavîrsita.” Romani 12:2

Fiecare dintre noi este un unicat. Cercetand amprentele oculare si digitale, nu vom putea gasi doua persoane identice. Si timbrul vocii si modul cum pronuntam cuvintele este unic. Chiar si personalitatea noastra si modul cum gandim si interpretam lucrurile este diferit fata de-al celorlati semeni.

Aceasta unicitate pune în valoare frumusetea creatiei lui Dumnezeu, dar ne face cunoscut si faptul ca Dumnezeu ne iubeste într-un mod specific. Pentru fiecare dintre noi Dumnezeu îsi exprima dragostea într-un mod unic. Unuia îi daruieste o sotie frumoasa, altuia o sotie înteleapta, iar altuia o sotie harnica.

Desi darul lui Dumnezeu putem spune ca este acelasi, acesta are însa calitati diferite, care raspund întocmai nevoilor fiecaruia. Eu am început sa înteleg dragostea lui Dumneuzeu, pe cand eram licean. Biserica de care apartineam, a organizat o întalnire de tineret, unde am întalnit-o pe sotia mea Carolyn.

Aceasta era o tanara frumoasa, care m-a acceptat asa cum eram. Prin ea, dragostea lui Dumnezeu a devenit pentru mine reala, iar viata mea din ziua în care am cunoscut-o s-a schimbat profund.

Prin comportamentul si atitudinile ei, am înteles mai usor iubirea, iertarea si harul lui Dumnezeu. Exemplul sotiei mele, m-a ajutat sa-mi predau viata Domnului Isus si sa-l urmez pe Dumnezeu cu credinciosie pana astazi.

Care este exemplul pe care îl urmezi? Cei ce urmeaza exemplul celor credinciosi, se vor asemana cu Domnul Isus, pe cand cei ce urmeaza exemplul celor pacatosi, se vor conforma chipului veacului acestuia.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; da-mi putere sa-i urmez pe acei ce calca pe urmele Fiului Tau, pentru ca sa ma aseman Tie. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.