20 Mai

0
53

” Strigati catre Domnul cu strigate de bucurie, toti locuitorii pamîntului ! Chiuiti , strigati , si cîntati laude !” Ps. 98:4

Într-o zi o familie care conducea o ruota de vacanta, a oprit în fata unei biserici. Chiar în acel moment pastorul se pregatea sa urce în masina si sa plece spre casa. Dorind sa fie politicos si sa-i întîmpine pe musafirii neasteptati, pastorul a mers la acea familie exprimîndu-si admiratia pentru rulota lor.
Vazîndu-l interesat de rulota , soferul i-a spus cu oarecare mîndrie : “în aceasta rulota pot dormi opt persoane”! Apoi l- întrebat pe pastor : “care este capacitatea bisericii tale ? Pastorul i-a raspuns cu o adînca durere în glas : ” În aceasta cladire dorm aproape optzeci de persoane “!

Este stînjenitor cum unele biserici din vremurile noastre nu se mai seamana cu biserica primara. Atunci s-a auzit sunetul unui vînt puternic, au fost vazute limbi de foc, ucenicii vorbeau în limbi noi si mii de oameni se alaturau bisericii în fiecare zi. Era un entuziasm general !

Într-un orasel un motociclist a oprit la o statie de benzina pentru a alimenta. În timp ce platea pentru benzina ce-a cumparat-o, a întrebat pe omul de serviciu : “Pot gasi un loc prin apropiere pentru a servi masa ? Acesta i-a spus : “Nu este nici un loc pe aproape, ci numai o mica cafenea la capatul strazii , dar si aceasta închide la ora 18.oo.!

Dar ce locuri aveti pentru distractie în acest oras ? a întrebat motociclistul, daca si aceasta mica cafenea închide la ora 18 ? Cu resemnare , omul de serviciu de la statia de benzina i-a spus : “Oamenii din oras nu mai au nici o distractie, pentru ca L-au primit pe Isus în inima lor !

Pentru unii crestini se împlinesc spusele omului de serviciu ! Pentru ei întoarcerea la Dumnezeu a însemnat moartea oricarui entuziasm. Dumnezeu nu vrea sa petrecem în felul lumii , dar bucuria si entuziasmul trebuie sa ramîna în viata noastra si sa se exprime în slujirile din biserica si în toate celelalte activitati.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca ai umplut si viata mea cu bucurie. Ajuta-ma sa o pot exprima în orice împrejurare , molipsindu-i si pe cei din jurul meu .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.