22 Mai

0
36

” Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabda suferintele, fa lucrul unui evanghelist, si împlineste-ti bine slujba.” 2 Timotei 4:5

Am auzit o experienta trista traita de un om numit Paul Loettz, care într-o zi în timp ce lucra pentru a-si face anumite amenajari prin casa, a cazut si si-a rupt câteva coaste, care i-au perforat si unul dintre plamâni.

Ajuns în camera de urgenta, acesta se gândea ca a ajuns pe mâini bune si nu i se mai poate întîmpla nimic care sa-i fie mai rau.

Dupa ce a fost dus pentru investigatii si i s-au facut tot felul de raze si analize, a fost mutat într-un salon pentru reanimare si în numai câteva minute doi medici ce aveau responsabilitatea sa-l trateze, au venit sa-si preia cazul. Dupa ce s-au uitat îndelung la filmele primite de la radiografie, unul dintre medici a propus ca pacientul sa fie operat si sa i se introduca un tub în plamâni, pentru drenaj.

Pentru ca celalalt medic n-a fost de acord cu aceasta interventie chirurgicala, între ei a început o adevarata cearta. În foarte scurt timp acest conflict s-a intensificat atât de mult, încât unul dintre medici a chemat politia.

În tot acest timp în care politistii încercau sa rezolve conflictul si sa stabileascã cine este cel vinovat, de Paul Loettz nu s-a mai ocupat nimeni. De aceea dupa minute bune de asteptare, el a început sa strige: ” este cineva care ma poate ajuta si sa-mi scape viata?”

În timp ce primii medici au continuat cu disputele si cu declaratiile pentru politie, alti doi medici i-au preluat cazul si i-au salvat viata.

Este îngrijorator când astfel de situatii se petrec în spitale, dar mult mai pagubitor atunci când astfel de situatii se petrec în biserici!

Pentru ca si astazi sunt multi preoti si pastori antrenati în conflicte si interese personale, tot mai multi bolnavi spiritual mor în pacat , fiindca nu mai este cine sa-i ajute.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu sensibil la nevoile celor din jur, slujindu-i pe cei aflati în suferinta sau pacat, dupa modelul pe care mi L-ai dat prin Fiul Tau. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.