20 Iunie

0
48

a poruncit parintilor nostri sa-si învete în ea copiii, ca sa fie cunoscuta de cei ce vor veni dupa ei, de copiii care se vor naste, si care, cînd se vor face mari, sa vorbeasca despre ea copiilor lor.” Psalmul 78: 5-6

Cum ti-ai descrie menirea de parinte sau bunic? Conform Psalmului 78 noi trebuie sa învatam generatia tînara sa-si puna credinta în Dumnezeu.

Cea mai frumoasa slujba din lume este aceea de a creste copii duhovnicesti, de a-i conduce la Isus Hristos si de a-i ajuta sa descopere planul lui Dumnezeu cu privire la vietile lor.

Cum poti face aceasta? Traind în asa fel încît sa le lasi o mostenire”¦
Oamenii vorbesc adesea despre mosteniri. Si lucrul acesta este bun. Însa eu ma gîndesc la nu la valorile materiale, ci la viata mea, pe care vreau sa o transform într-o mostenire pentru copii mei.

Pentru a putea lasa în urma o mostenire, trebuie sa ne asiguram de faptul ca angajamentul nostru fata de Domnul Isus este cunoscut copiilor nostri. Ei trebuie sa vada cît de devotati sîntem chemarii pe care ne-a facut-o Dumnezeu.

Ti se pare a fi o responsabilitate foarte mare, nu-i asa? Dar, iata cum poti începe sa-ti aduni ceasta mostenire. Împlineste tot ceea ce trebuie sa faciîncepînd chiar din aceasta zi. Traieste pentru Domnul Isus în puterea pe care ti-o da Duhul Sfînt, astazi si apoi în fiecare zi. Si cere-I lui Dumnezeu sa te ajute sa pui si în vietile copiilor tai o credinta sincera si autentica”¦

Apostolul Pavel i-a spus lui Timotei, mai tînarului sau copil în credinta: “Îmi aduc aminte de credinta ta neprefacuta, care s-a salasluit întîi în bunica ta Lois si în mama ta Eunice, si sînt încredintat ca si în tine.” 2 Timotei 1: 5

Credinta neprefacuta nu este întotdeauna perfecta, însa îsi are radacina în Domnul Isus Hristos. Si”¦este o credinta pe care o traim clipa de clipa, zi de zi, ora de ora. Începe de azi sa traiesti o asa credinta!

LUPTA-TE SA ARATI CREDINTA CE O AI ÎN DOMNUL ISUS HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.