20 IUNIE ““ NIMENI NU-I PERFECT

0
14

“Eu nu cred că l-am apucai încă: dar fac un singur lucru: uitând ce esteî urma mea, și aruncându-mă spre ce este înainte” (Flilipeni 3:13) –

Un băiețel s-a întors acasă cu hainele pline de noroi, iar mama lui la trimis la subsol să le pună în mașina de spălat. Mai târziu, gândindu-se că este prea liniște, ea a strigat: “tinere, sper că nu alergi pe acolo dezbrăcat”. Imaginează-ți ce jenată s-a simțit când o voce străină i-a răspuns: “Nu doamnă, doar vă repar hornul”. Uitase cu desăvârșire că la subsol avea un hornar. lacov spune: “Toți greșim în multe feluri (lacov 3:21).

Ideea este să te ierți pe tine însuți. De cele mai multe ori suntem vinovați că facem lucrurile greșite cu o motivație bună. Să ne aducem aminte de faimosul turn înclinat din Pisa, Italia, proiectat de arhitect pe o fundație adâncă de 3 m pentru un turn de 55 m. ți-ar plăcea să ai așa ceva în CV-ul tău? Apostolul Pavel spune: “eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea, și aruncându-mă spre ce este înainte” (Filipeni 3:13). Chuck Swindoll sene: “Arătați-mi-l pe cel ce a scris regulile pentru perfectionism și vă garantez că este un papă lapte cu fața plină de coșuri “¦ a cărui nevastă nu vrea să-l vadă acasă”.

Dumnezeu a zis: “Eu iți șterg fărădelegile, pentru Mine, și nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale” (Isaia 43:25). Dacă Dumnezeu este dispus să-ți ierte greșelile și chiar să le îngroape, nu cumva a venit vremea să nu te mai acuzi singur, să primești harul Său și să mergi mai departe?

20 IUNIE ““ NIMENI NU-I PERFECT
Da o nota acestui articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.