20 IUNIE ““ NIMENI NU-I PERFECT

0
50

“Eu nu cred că l-am apucai încă: dar fac un singur lucru: uitând ce esteî urma mea, și aruncându-mă spre ce este înainte” (Flilipeni 3:13) –

Un băiețel s-a întors acasă cu hainele pline de noroi, iar mama lui la trimis la subsol să le pună în mașina de spălat. Mai târziu, gândindu-se că este prea liniște, ea a strigat: “tinere, sper că nu alergi pe acolo dezbrăcat”. Imaginează-ți ce jenată s-a simțit când o voce străină i-a răspuns: “Nu doamnă, doar vă repar hornul”. Uitase cu desăvârșire că la subsol avea un hornar. lacov spune: “Toți greșim în multe feluri (lacov 3:21).

Ideea este să te ierți pe tine însuți. De cele mai multe ori suntem vinovați că facem lucrurile greșite cu o motivație bună. Să ne aducem aminte de faimosul turn înclinat din Pisa, Italia, proiectat de arhitect pe o fundație adâncă de 3 m pentru un turn de 55 m. ți-ar plăcea să ai așa ceva în CV-ul tău? Apostolul Pavel spune: “eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea, și aruncându-mă spre ce este înainte” (Filipeni 3:13). Chuck Swindoll sene: “Arătați-mi-l pe cel ce a scris regulile pentru perfectionism și vă garantez că este un papă lapte cu fața plină de coșuri “¦ a cărui nevastă nu vrea să-l vadă acasă”.

Dumnezeu a zis: “Eu iți șterg fărădelegile, pentru Mine, și nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale” (Isaia 43:25). Dacă Dumnezeu este dispus să-ți ierte greșelile și chiar să le îngroape, nu cumva a venit vremea să nu te mai acuzi singur, să primești harul Său și să mergi mai departe?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.