20 Iulie

0
41

“Pot totul în Hristos, care mă întărește.!” Fil 4:13

Sînt oare crestinii perfecti? Cu siguranta “Nu!”Cu toate acestea, crestinii pot fi puternici! Desi sîntem încercati si ispititi la fel ca toti ceilati oameni, fiindca Hristos traieste în viata noastra, noi putem învinge ispitele si cîstiga biruinta în fata oricarei încercari.

Cu toate ca putem avea aceasta binecuvîntare, uneori avem zile care par sa fie o lupta continua, începuta chiar din momentul cînd ne-am trezit. Iar astazi se poate sa fie pentru tine tocmai una dintre acele zile.

Daca te confrunti cu ispite si încercari, am vesti încurajatoare pentru tine. Indiferent de problemele prin care treci, puterea lui Hristos este la lucru în viata noastra pentru a ne ajuta sa le biruim. În pofida necazurilor prin care trecem, Dumnezeu poate sa faca lucruri mari.

Pentru a beneficia de aceasta putere, trebuie sa ne atintim ochii credintei spre Hristos si sa nu ne mai autoestimam, comparîndu-ne cu altii.

Iata ce as dori de fapt sa subliniez prin versetul biblic de astazi: declaratia apostolului Pavel cuprinsa în versetul de astazi, ne arata ca putem face orice lucru pentru Domnul, fiindca El ne întareste. Desi atunci cînd lucram s-ar putea uneori sa ajungem sa ne framîntam sau sa ne blocam, împreuna cu Hristos avem siguranta ca vom face lucrari mari, deoarece El ne întareste prin puterea Lui.

Ai credinta ca vei împlini tot ceea ce Hristos asteapta sa faci? Spune-I în aceasta zi în rugaciune lui Dumnezeu aceasta dorinta a inimii tale, si multumeste-i apoi pentru puterea pe care El ti-o va darui pentru a împlini toate aceste lucruri.

POTI FACE ORICE LUCRU NUMAI PRIN PUTEREA PE CARE DUMNEZEU TI-O DARUIESTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.