20 IANUARIE – TI-AI GĂSIT RAțIUNEA DE A TRĂI?

0
47

– “Dar dacă moare” (loan 12:24) –

Într-o zi, o femeie deprimată a sărit de pe un pod în râu. Fără să se gândească, un bărbat aflat în apropiere a sărit să o salveze. Dar “eroul nostru” și-a adus aminte brusc că nu știe să înoate, așa că a început să dea din mâini și să strige după ajutor! Auzindu-i țipetele, femeia deprimată a înotat spre salvatorul ei, l-a tras afară, l-a resuscitat și i-a salvat viața. Ce s-a întâmplat? Ea a găsit o nevoie mai mare decât a ei și făcând astfel, a găsit un motiv ca să trăiască. Domnul Isus a spus: “dacă grăuntele de grâu, care a căzut pe pământ, nu moare, rămâne singur; dar dacă moare, aduce multă roadă”. Hristos tocmai terminase de spus:”

Nu vă îngrijorați, cu privire la viața voastră, gândindu-vă ce veti mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veți îmbrăca. Viața este mai mult decât hrana, și trupul mai mult decât îmbrăcămintea” (Luca 12:22-23). Succesul în carieră și lucrurile materiale nu pot fi rațiunea ta de a trăi! Ai nevoie de un scop mai mare, iar Dumnezeu ti-l va da dacă i-l ceri. Unii dintre noi s-au născut știind ce i-a chemat Dumnezeu să facă în viată; alții descoperă asta pe parcurs.

Unii dintre noi descoperim lucrul acesta spre sfârșitul vieții. într-adevăr, unii dintre noi suntem treziți de o tragedie sau de o pierdere. Ceea ce contează este faptul că descoperim scopul lui Dumnezeu și ne avântăm spre el. Helen Keller a scris: “Când una din ușile fericirii se închide, se deschide alta; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă încât nu o vedem pe cea pe care Dumnezeu ne-a deschis-o”. Așadar, ți-ai găsit rațiunea de a trăi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.