20 Aprilie

0
45

“Vă fac cunoscut, fraților Evanghelia, pe care v-am propovăduit-o, pe care ați primit-o, în care ați rămas, și prin care sunteți mântuiți, dacă o țineți așa după cum v-am propovăduit-o; altfel, degeaba ați crezut. V-am învățat înainte de toate, așa cum am primit și eu: că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi, că a fost îngropat și a înviat a treia zi, după Scripturi; “I Cor.15:1-4

Nu-i așa că astăzi sunt o mulțime de vești rele pe care le auzim peste tot în jurul nostru? Acestea nu includ numai știrile care sunt publicate pe prima pagină a ziarelor, ci și toate celelalte informații pe care le auzim zi de zi la piață, în parc sau pe stradă.

Ca și credincioși, noi cunoaștem însă cea mai bună veste pe care o putem auzi, pe care chiar o sărbătorim în aceste zile. Această veste bună este adevărul că Domnul Isus a înviat și s-a ridicat triumfător din mormânt, iar la Paște noi comemorăm acest eveniment.

Prin învierea Sa, Domnul Isus a biruit păcatul și a înfrânt moartea, pregătindu-ne astfel calea pentru a avea o legătură personală cu Dumnezeu

Dacă în această zi este prima dată când auzi sau înțelegi această măreață veste bună, aș dori să-ți mai spun ceva: Isus Hristos a murit pe cruce pentru tine. A purtat o cunună de spini și a fost pironit pe lemn, fiindcă te-a iubit, iar în această zi El așteaptă să aibă o părtășie adevărată cu tine.

Dacă nu ai trăit încă această binecuvântare, mă rog ca Dumnezeu să te ajute să-L primești pe El ca Domn și mântuitor al vieții tale, chiar acum.

Dacă ai trăit deja acest moment al întâlnirii cu Hristos, te îndemn ca în această săptămână să împărtășești această veste bună unei persoane care încă nu a trăit această binecuvântare.

Nu-mi pot imagina o cale mai bună pentru a sărbători Paștele!

PENTRU CA SĂ POțI SĂRBĂTORI CU ADEVĂRAT PAȘTELE, ÎMPĂRTĂȘEȘTE VESTEA BUNĂ A ÎNVIERII CU CINEVA CARE ARE NEVOIE DE HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.