2 Iulie

0
42

“Cuvîntul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pe cararea mea.” Psalmul 119: 105

Viata reprezinta o serie de decizii pe care trebuie sa le luam zi de zi. Locul în care te afli azi este rezultatul deciziilor pe care le-ai luat în trecut. Unde vei fi mîine este determinat de deciziile pe care trebuie sa le iei azi.

De fapt, locul în care te vei afla în eternitate este determinat de deciziile si alegerile pe care le faci chiar în aceasta zi. Din pacate, exista în lume un curent anti-Dumnezeu si anti-crestin. Este foarte usor sa iei decizii gresite daca decizi sa asculti de lume si nu de Cuvîntul Sfînt.

De aceea, daca vrei sa iei decizii bazate pe convingerile tale personale, atunci strînge Cuvîntul lui Dumnezeu în inima ta.

Daca te vei baza pe Cuvîntul lui Dumnezeu, emotiile, sentimentele sau gîndirea lumii nu vor mai avea putere asupra ta. Atunci vei trai pe baza principiilor si adevarurilor biblice.

Referitor la importanta pe care o are citirea Cuvîntului lui Dumnezeu, Psalmul 119: 97-100 arata atitudinea psalmistului care declara: “Cît de mult iubesc Legea Ta! Toata ziua ma gîndesc la ea. Poruncile Tale ma fac mai întelept decît vrajmasii mei, caci totdeauna le am cu mine. Sînt mai învatat decît toti învatatorii mei, caci ma gîndesc la învataturile Tale. Am mai multa pricepere decît batrînii, caci pazesc poruncile Tale.”

PUI FIECARE DECIZIE DIN VIATA TA ÎN LUMINA CUVÎNTULUI LUI DUMNEZEU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.