2 Aprilie

1
39

“Isus le-a zis: “Veniti dupa Mine, si va voi face pescari de oameni.”” Marcu 1: 17

Pentru a putea fi adevarati apostoli ai lui Dumnezeu, noi trebuie sa facem trei lucruri”¦

Asemenea primilor apostoli ai lui Dumnezeu si noi trebuie sa credem. Trebuie sa credem cuvintele si promisiunile Domnului Isus Hristos, ca Tatal ne asculta atunci cînd ne rugam si ca Dumnezeu ne poate folosi pentru a raspîndi printre oameni Evanghelia”¦
Nu trebuie sa avem calificari superioare pentru aceasta lucrare minunata. Doar trebuie sa credem, o credinta simpla, ca cea a unui copil!

Al doilea lucru care îl distinge pe un adevarat apostol al lui Dumnezeu de ceilalti oameni este masura ascultarii. Cum putem trai ca un apostol autentic? Punînd deoparte agenda noastra si lasîndu-L pe Dumnezeu sa ne ghideze pe calea Lui.

Scopul principal al unui ucenic al Domnului este acela de a deveni un adevarat martor al puterii Sale”¦

Cred ca multi dintre dumneavoastra, citind versetul biblic de astazi spuneti: “Da, lucrul acesta e minunat pentru apostolii Domnului, dar nu mi se aplica si mie.” Tocmai din acest motiv multi dintre noi nu si-au facut o prioritate din a face cunoscut Vestea Buna a lui Dumnezeu. Evanghelizarea pentru unii crestini este separata de relatia pe care o au cu Dumnezeu.

Cercetîndu-te în lumina acestui adevar, ce poti spune despre tine? Este vestirea Evagheliei pentru alti oameni o prioritate a vietii tale? Daca nu, de ce? Îti este teama sa vorbesti despre credinta ta? Te simti slab pregatit?

Motivele pentru care refuzam sa ne împartasim credinta sînt multiple. Vreau însa sa te încurajez astazi sa petreci cît mai mult timp în prezenta Domnului Isus si vei deveni astfel un martor al puterii Sale plin de îndrazneala.

Daca te lupti cu teama de a vorbi altora despre credinta ta, cere-I ajutor. El ti-a promis ca te va face “un pescar de oameni.” Asadar, permite-I sa lucreze în acest domeniu al vietii tale si vei fi surprins de modul în care va lucra prin tine!

CU CÎT VEI PETRECE MAI MULT TIMP ÎN PREZENTA DOMNULUI ISUS, CU ATÎT VEI DORI SA LE VORBESTI CELORLALTI DESPRE PUTEREA SA!

1 COMENTARIU

  1. Daca o lua logic, Domnul Iisus traia intre si pentru oameni si dorea sa arate ucenicilor cum s-a atingi inima omului prin puterea marturisirii.. El marturisea ceea ce Tatal ii cerea, insa El era prezent fizic. Astazi acest “veniti dupa mine” ramane doar la nivelul ascultarii soaptei Duhului Sfant, care da viata slovei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.